December 22, 2016

STRECHMARK, JERAWAT DAN DAKI KESAN SELULIT PUN HILANG



.



.

Mostly wanita memang ada masalah ni. Kulit kita kan lembut je, kena sikit masalah di atas ni, kesan dia takmau hilang. Degil betul!
.
Ramai yang pm tanya macam mana nak hilangkan kesan strechmark, daki degil celahan kulit. 
So kami cadangkan guna je SABUN ANGGUN PESONA



.
Bukan takat daki, strechmark dan selulit, BAU BADAN PUN HILANG! 



Mana-mana suami yang cakap isteri bau BAWANG tu siap la lepas ni! Isteri awak dah ada senjata baru tauu..haaa..





.
SABUN ANGGUN PESONA dah digunakan sejak 2013 lagi, dah buat packaging baru dah pun. 
Sebab terbukti berkesan lah kami teruskan production, kan?
.
Psstt..hati-hati dengan produk tiruan tau! 
Produk JSD hanya boleh didapati daripada AGEN dan STOKIS YANG SAH sahaja.
.
JSD ada buat COD SELUUURUH MALAYSIA. 
Sebab kita ada beribu-ribu agen yang berdaftar, so kalau takmau pos,insyaAllah boleh COD.
.
Jom PM kita, kita bagi special price untuk sayang sayang semua.






No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini