December 21, 2014

::SPOOF BURGER::

Assalamualaikum....

Nak citer pasal makan2 lak ni.. 

Hari Jumaat lepas COD Jamu Susuk dara kat one of my agen di Seberang Perai...  
After COD jenjalan la we ols ke Penang nak cari kasut sekolah.. Kuurrlasss khenn cari kasut sekolah sampai ke Pulau sana.. heheh.. Sebenarnya kebetulan aku ni craving nak nom nom Spoof burger... dah lama mengkidam!! aritu dah penah makan skali.. lps tu terasa nak lagi.. nak lagi.. lagi.. dan lagi.. Wahhh!!!




Anak dara ku xmo mkn beger katanya.. nak Chicken Chop.. ok! ditunaikan... Tp agak pelik bila anak bujang tu xmo makan chiken chop... padahal itu mmg fav dia.. nak mkn beger jugak dia kata.. ok.. satgi kalo x cukup ibu tatau!

Ini beger ibu... nama dia PINK PANTHER!

Ini lah adik punya.. beger HULK.. sebab ijau! hehehe

Papa??

errr.. papa mkn beger ape tah tak igt.. x sempat nak snap!
Tapi ape yg menarik kat Spoof Burger ni, selain dari doru beger yang berwarna warni dgn nama beger dia pon bersesuaian dgn rupa dan warna, daging beger tu dimasak secara tersendiri kat situ jugak..
Bukan pakai daging beger yg biasa tu.. tp daging tu mcm daging cincang dibuat beger.. alamakkk aihh!! susah nak explain.. tp rasa dia mmg lain.. sangat2 lain.. 
SEDAPPP TOKKK!!!

Lokasi Spoof Burger ni di erea kedai Nasi Kandar Kayu, Penang.
Sapa mai penang, tak penah pekena nasi kandaq kayu.. memang laa..
Tau lokasi Kasi kandaq Kayu (belakang Hotel Vistana), mmg akan jumpa stall Spoof Burger ni. dkt dgn erea kedai tudung Zawara

boleh LIKE FB depa naa..



No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini