December 22, 2014

:: 6 TIPS MENGGODA SUAMI ::

Assalamualaikum...

(Post ni Cek Lala dah draft ari jumaat maghin.. tp x sempat nak publish.. so, ni dah edit2 balik sket.. n now publish.. Happy Reading!!

Ok.. Cek Lala dpt tips ni dari Facebook.. dari page Rahsia Perkahwinan...


OK!
Cek lala taknak tanya sape ade buat tips ni.. sape yg takde buat.. CL taknak tau...
Tapi CL nak share dgn u ols.. Semua tips yg di atas tu, CL dah buat.. especially yg no 6 tu.. hiksss! *malu* 
dan Alhamdulillah.... Si musang berjanggut mata keranjang yg sebelum2 ni bikin hati gue panassss jer siang malam.. skang, dah sangat sangat banyak berubah!!! Alhamdulillah.. Syukur!!

OK jom share tips no 1!!

1) RAMBUT TERURUS...
- nak describe kat sini, terurus tu, bagi CL rapi laa.. jgn dok biar rambut serugum mengerbang mcm hantu kak limah... kalo panjang ikat elok2.. buat sanggul ke... gulung2.. sepit bagi elok.. kalau basah, jangan dipekup rambut tu dgn kain tuala.. sikat elok2.. biar dia kering sendiri.. kalo perlu pakai lah cekak rambut. 
- Rajin2 lah cuci.. 2 hari skali cuci n syampo bg wangi2.. kalo ade masa, ade duit pegi saloon buat treatment.. tak perlu selalu.. skali skala jer.. yg penting jgn bagi rambut BAU HAPAK!!!
- Rambut CL jenis tebal dan banyak.. memang kalo cuci lambat nak kering.. 2 hari skali baru syampo rambut.. dan CL pon kalo tak cuci rambut byk hari, jd tak keruan hidup.. rasa busuk sentiasa walaupun dah mandi! 
- Kdang2 kalo terlebih nak curi perhatian, CL buat dandan.. ikat syle pelik2 sket.. bg Cik Suami tu dok gheling2 jaa.. hik hik hik...

2) BIBIR MERAH MENGGODA....
AiiyooooO!!!
Satgi dok kata buang tebiat plak dok umah pon pakai liptik merah menyala.. Anak tgk pon gelak.. "IBU NI DAH KENAPA? DUDUK RUMAH PON NAK PAKAI LIPSTIK!!" HAHA!! 
Toksah lah dok buat loklaq naa.. Maksud nyer tu, bibir tu jgn bagi kering smpai merekah2.. pucat lesi sampai biru mcm tak cukup darah.. Cari lipbam ke, lipgloss ke, calit nipis.. bagi nmpak fresh sket.. even duduk rumah, mangkit pagi2 nak buat sarapan lah apa lah.. tak salah pon nak berlipbam dlm umah.. tu pon salah satu penjagaan diri gak tu.. 
Kalau rasa susah nak cari lipbam, meh cari Lipstik Kis Kiss dari Jamu Susuk Dara. Bukan sebarang lipstik tau.. lipstik ade kolagen, warna dia ikut darah kita.. ade pelembab semulajadi, pakai byk2 kali pon bibir tak kering n tak tinggal kesan.

3) PAMERKAN KULIT CANTIK
hik hik hik.. sape yang ade kulit cantik.. itu bonus.. 
Tp kalo kulit ratu dari estet Venezuela mcm CL ni, susah lah sikit nak pamerkan kulit yg halus mulus gebus tu.. 
Tapi.. tapi.. tapi... itu bukan alasan tak boleh cantik dpn suami.. skang ni dh mcm2 produk nak cantikkan kulit kan.. beli n pakai laa.. lagi mau duduk diam.. nak cantik utk sape?? Utk suami awak jugak kan... 
I ols skang sejak2 dah berumur ni, xde lah nak mkn mcm2 produk sgt.. dah selesa dgn yg satu.. cukup lah.. kat situ pon dh mcm2 ade.. utk kulit, i ols telan CoLagen Delimalicious.. memang terbaik!!! parut2 jerawat yg lama2.. makin hari.. makin pudar... Setiap kali mandi, i ols sental dgn sabun Magic Body Slim.. memang best sabun ni!!!
Tau tak? Perut i ols yg penuh dgn stretchmarks hasil dr mengandungkan 2 org anak syurga tu, dah xde u olss!!!! Kulit perut CL ni dah lembut.. nak usap2.. nak belai2 pon best jerr.. tak mcm dulu.. pegang jer berlekuk lekuk.. mcm jln tar tak siap! huh!

4) BAYANGAN MENGGIURKAN
Wow!!! Baca pon dh nak giur yer.. Bagi CL.. tak semesti body tak kurus (gemok la tuu).. badan takde shape.. tak leh nak menggambarkan kegiuran nyer.. hehehe.. U ols mesti tahu cara ape yg boleh menggoda suami u ols.. Dalam bilik tido.. pakai lah baju tido yg seksi2 (if yr asben suka mcm tu.. ) Kalau takde pon, pakai baju sleeveless dgn seluar tight ke.. sluar tight corak rimau.. wahh!!! terus cakar harimau... gituuu!! ahakss! Yg penting, cari dan tahu ape yg suami kita suka... ;-)

5) TUKAR GAYA PENAMPILAN
Tukar mcm mana? Ikut keperluan dan yg penting jgn sampai melanggar batas2 ape yg tak sepatutnya.. Kalau kluar umh, pakai lah pakaian yg menutup aurat yg kalo blh jgn sampai menambah dosa kpd mata2 yg memandang. Dirumah, seeloknya, berhiaslah cantik2 utk suami.. jadilah kita halwa mata utk suami. Biar, dia jadi tak duduk diam bila tgk kelibat kita dok lalu lalang lenggang lenggok tepi dia... tgk diri sendiri dulu.. kalau rasa diri tak cantik.. kekurang sesuatu, bermakna kita kena ubah sesuatu.. jgn smpai bila suami dah buat perangai, baru kita nak bukak mata.. Lumrah lelaki ni, suka melihat pada kecantikan.. kalau yg kat luar lagi cantik dari yg ade kat umah, haruslah nak tgk yg kat luar jer kan??? Tak boleh nak salahkan kaum lelaki 100%. kita sendiri pon kena cari ape kekurangan kita. Tp kalau dah dasar mata keranjang tu, mmg tak blh pakai lah satu sen pon!

6) PELIHARA BAHAGIAN INTIM
Haa!! yg ni CL suka.. heheheh.. Bukan nak bangga.. bukan nak riak.. bukan nak ckp apa.. sejak2 CL join Jamu Susuk Dara ni, bila tgk testimoni, kebanyakkannya rata-rata masalah keintiman suami isteri.. Suami menjauh sbb miss V isteri busuk.. Suami melonjak2 mood, Isteri plak xde mood.. Suami tak best sbb miss V isteri dah longgar.. byk air.. huhu!! mcm2 kes... Termasuk lah kes yg lebih kurang sama mcm CL dulu.. si suami mata keranjang.. 
Tapi sekarang.. Alhamdulillah.. kebanyakkan testimoni sume nyer ke arah kebaikan dah.. isteri2 masing2 dah jaga miss V elok2 dah.. suami pon makin hari makin sayang... 
Mcm mana tu yer?? Ape rahsia mereka yer??
hihiihi... Ade laaa... nak tau ape rahsia.. meh kita sembang tepi... 


MANIS.. MANTAP... PENUH RAHSIA!!! 

;-)





No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini