August 29, 2013

::JANGAN TAKUT, JANGAN MALU, JANGAN, JANGAN, JANGAN::

Assalam..

buat anda yang sedang was-was menggunakan produk Jamu susuk dara!!.. Berhenti dari perasaan itu dan yakinlah yang produk JSD memang memberi kesan yang sangat positif dan memuaskan anda..

Yang mana bermasalah keputihan, gatal-gatal, berbau busuk sudah beratus2 pengguna mendapat rawatan yang mudah dari JSD..

Yang mana faraj becak, kurang nafsu, faraj longgar, kering semua juga alhamdulillah sudah diperubatkan..

Yang gemuk, masalah lemak, masalah selulit juga sudah diatasi..
Yang tertekan dengan masalah resdung, masalah jerawat juga kini sudah senyum lebar tanda bahagia sebab kulit makin cantik dan licin malah boleh makan seafood..

Yang lelaki kurang keyakinan sebab kecil, tak kuat, tak tahan lama pun kami dah bantu dan kini sedang membuktikan kepada isteri yang mereka memang gagah..

Anda kenapa perlu was-was lagi..kenapa perlu malu-malu dan simpan masalah itu yang membuatkan anda makin hari makin sedih, hilang keyakinan???

KONSULTASI ADALAH PERCUMA!!!
SMS/WHATSAPP ~0124004963~

No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini