February 8, 2012

:AKU YANG :HOT::

Nak update tapi tatau mau tulis apa...

Dah ade yg dah draft... tapi aku tak bekenan.. sebab dah jadi KARANGAN...
Maklom lah.. update 2 tahun skali.. panjang lah citer.... #pengsan
lalu aku save dan aku tutup.. ni kali ke 3 aku draft lagi.. harap-harap kali ni anak panah tikus akan klik "PUBLISH POST".. prrfffff

Kepala aku pining... sebab dari pagi tadi aku dapat sauna FREE!! Air Cond rosak.. tak rasa sejuk lansung.. lampu kat 'timer' tu dok blink2... dah buat repot.. tapi dah 8 jam aku kat sini, tak sampai2 lagi sipertanggungjawab tu.. grrrrr...
Dah la hari ni bajet filing nak jadi gegirl.. dengan pakai skert sgala.. ujung2 masuk opis, panas membahang!! Ingat tadi nak balik dah salin sluar.. tapi aku malas pulak nak meredah panas terik tengah hari walaupun aku naik keta bukan jalan kaki... huhu!!

Malam ni comfirm tak masak!!!

Huwaaaaaaaaaaa!!!! AKu PANASSSSSSS!!!!

#TENSION










No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini