September 27, 2011

::KESIAN::

Dekat blog aku....
berjaman tok kaduk dah aku tak peduli kat dia...
entry baru apatah lagi...
Nuffnang baru tgk sat tadi.. BE pon SEDIH!!!
patah lagi jumlah nyer.. DOUBLE SEDIHHH!!!!

Bila nak mai roh berblog kembali??
Cerita banyak!!
Gambar berkeping2!!
Tapi MALAS nya Ya Rabbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
TAK TAU NAK HABAQ!!

Yang tau dok kelebet FB yang tah pape dah skang ni!!
Menyampah kuasa ganda 8 dah aku !!!
Very the Anoyying!!!!!
Dengan live streaming yang tah pape!!
nak kena subcribe kejadah menatang ape tah!
Gambar kalo publish jd besaq rumah!!
nak kena sellect plak close fren, family lah ape lah sume...
Kalo fren list takat 20, 30 org takpe lah! kena yang beriban-riban??
KAU MAMPOOO??
jenuh nak meratib plak dpn fb semata-mata nak unsubscribe yg mana tak berkenaan... huhu!!!

Ok lah! Akhir kata... terima lah pic raya sefamili buat tatapan anda yang kempunan nak tgk family CEK LALA lalalitamplom walaupun lagi 2,3 ari bulan syawal nak tutup tirai...







No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini