August 31, 2011

::SALAM LEBARAN... SALAM KEMERDEKAAN::

Assalamualaikum.... :)
Selamat Hari Raya!!!!
Eh! Dah ucap dah kat entry bawah.. hehehhe...

Tahun ni Cek Lala beraya dikampung halaman nan tercinta... SUKAAA!! (bape kali mau citer daa...) tapi paling syok, bila tahun ni Cek Lala boleh onlina FB dgn jayanya... Bukan sebab Cek Lala pakai iphone... Percayalah! Iphone Cek Lala pakai prepaid.. prepaid pulak hot tiket maxis tu.. Pastu plak, bukan iphone 3G.. tapi hanya 2G... Kalo dok kat kampung Cek Lala ni.. jgn kata 3G, 2G pon tak dapat tau!!!
Mukadimah yang panjang, cuma nak bagitau.. kat kampung dah masuk STIMIX!! hehehhe.. Hari isnin aritu dah berjaya dicapai masuk setelah beberapa hari ditangguhkan akibat kecurian kabel telifon kat kampung ni...
Beberapa minit selepas activate nyer internet, terus berpusu-pusu anak2 sedara dok mengadap laptop masing2, dgn phone yang canggih manggih kepunyaan masing2... Lorrr.. aku igt aku jer yang pakai iphone tp kedekut nak pakai pospaid!! heheh.. rupanya, ada lagi org yg serupa aku... Aku memang ade bawak laptop.. Yg tu laki aku yg konker... pastu tambah plak lagi ngan laptop tokwan nyer.. hehhhe... Memang menjakun la sekejap deme2 ni... Aku cuma online sekejap2 jer dari phone... letak status kat twitter jer bagitau dah ade stimix.. hehehe..

Walaupun dah ade stimix, tapi aku masih tak bekesempatan nak buat entry kat blog...
Pepaham ler Cek Lala korang ni.. kan ke suka buat entry mcm karangan.. so, nak kena amik masa lama lah sket mengadap laptop.. haha!!
Hari ni, memang jadual pack giler!!!! Rumah berpusu-pusu org datang.. mari org nu, balik org ni.. pastu ganti plak ngan org len.. Bukan sapa2 pon... adik beradik jugak.. Duit raya?? kau jgn cakap laa... ABIS TERUS!!! Tapi anak aku memang meriah ler duit raya depa.. jenuh aku nak kepung suruh simpan... Takut kang tah mana2 yang drg letak...

Gambar????
Ade la 4,5 keping dalam phone ni, tapi tatau bila nak upload masuk... Gambar family, boleh plak aku terlupa nak amik dgn phone.. Tgk org tempek kat fb gambo family baru aku teringat.. tapi masa tu masing2 dah ke utara selatan dah!!! Gambar sume ade dalam kamera abang ipar aku.. kena lah tunggu depa upload baru aku boleh kasik tayang sama koram!! Otayyyy!!!!

Ok dah!!
Aku nak kasik out dulu... Red Velvet in the making (dah hampir siap pon) Cuma nak tunggu tempek frosting.. Itu red velvet pertama hasil keras tangan aku.. order dari adik aku, utk bagi kat kawan dia yang nak bertunang raya ke 3 ni... Nanti harap2 aku igt la nak amik gambo, leh bagi korang tgk! heheh...

Orait bebeh!!!
Selamat malam!!!
Have a nice dream!!!!
Sweet dream in king bed!! eh???

No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini