August 4, 2011

::JOM SHARE SIKIT::

Ade masalah dengan chat versi baru dalam FB??

Nak tukar ke versi chat yang lama??

Kalo ade masalah.. sini ade penyelesaian nya...

Kalo sesapa yang dah tahu, sila kluar dari laman rumah saya... hehe! :)

Cuma ada 3 Step mudah!!

Memula... Klik SINI

OK dah kluar satu page serupa ini...

Step 1:
klik
Dah like...

Step 2:
klik pulak....
DON"T MISS STEP 2  <---- dia kata!

*kalo malas nak SHARE kat wall, korang bleh gak share kat inbox diri sendiri...*

Caranya, kat window share tu, klik pada - In Private Mesagge - mcm dlm gambar ni!
*bagi lah besaq kalo dh tak nampak!*

Ok dah siap SHARE...

Step 3:
Klik LINK yang dia bagi kat bawah step 2 tu.. Link tu utk kita select browser ape yang kita dok pakai.. Kalau penggemar Mozilla.. sila klik Mozilla itu... Kalau cinta sama Chrome, klik lah kat chrome... begitu lah seterusnya....

Dah siap select.. tunggu lah lebih kurang 10 saat.. automatik dia akan tukar...

Ok Itu jerr..  Babai!!!






No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini