July 18, 2011

::TERASA DIRIKU BEGITU GOJES::

Muahahhahahah!!
tajuk tak menahan!!!!!

Thanks a lot pada yang wish besday, utk diriku.... 
Orang pertama yang wish dah tentulah kekasih hati busuk masham saye...
EN.NURUL SUAMI KU YANG KU SAYAM....

Itu pon aku bangun kul 2 pagi sebab nak terhencing.. tgk kat henfon ade sms... 
"Happy Birthday My Luvly Wife.."
Tersengeh lah aku sampai meleret-leret bawak tido... ngeee...

Masa tu aku kat kampung lagi.. En. Lucky dah balik rumah dah.. Yang tu nanti aku citer eh... Ni nak citer pasal wishing wishing besday dulu.. heheh!

Yang wish dalam inbox fb, tumpang kat wall, anto sms, email, 
Sangat lah buat aku keterujaan tau!
Rasa mcm diri diingati dalam ingatan semua orang!
Padahal, kalo fb tu kat remind kan, mamfos lah org nak ingat besday aku kan?
Takpe lah.. setahun skali jer pon aku rasa menjadi retis ni... huhu!

Terima kasih skali lagi pada semua yang bagi ucapan dan doa...
Doa kalian adalah utk kita semua... InsyaAllah...

Tahun ni mcm tahun2 yang lepas jugak, hadiah nehi... :(
Tapi cukup lah dengan ucapan dan ingatan dari org yang paling aku sayang!!

Tapi yang tak menahan, bila aku cakap kat mak aku siang tadi, 
"Mak, hari ni hari jadi akak.."
"Hah?? Hari jadi hang kaa??"
"Hermmm... dah 31 dah mak..."
"HAH???(lagi kuat dari tadi)... Hang dah 31 dah kaaa??"
"Ya laaa.. awat mak ingat akak baru brapa??"
"Mak ingat hg dok 20 lebih lagi..."
Hahahahhaha... "Nampak sangat akak awet muda kan mak??"
KAH KAH KAH KAH...

Best tau mak ai....
Luv U Mak!!!


No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini