July 10, 2011

::SERBA SIKIT::

Morning Sundayyyyyyyy!!!

Bersiaran dari atas katil bilik no. B-2-3, Motel Bukit Serindit, Air Keroh, Melaka....
Pagi yang tenang, dingin, sejuk.... hurmmm... Miss My "D-D"!!

Masih bercerita tentang BERSIH?? BERSHIT??
Harus laaa penuh muka depan belakang sotkabar arini kan??
Semalam masa trainning bowling kat MIBC, sempat lagi aku selak-selak twitter...
Penuh sana sani orang dok twit twit bersih, bershit, bersing, haihhhh... malas nak hamik tau!!!
Kami kat sini tenang dan amannnn jer... lantok lerrr komee!!!

Hari ni agak merilek la sikit... sbb training malam satgi...
Olahraga dah start arini.. Semalam lagi dah start sebenar nyerr...
USM dah dapat 2 pingat Emas, 1 pingat perak... 
Tapi esok kebanyakkan game dah start.. Bowling start 12hb.. 
4 hari aku kat sini, sangat lah membuang masa!!!
Hari pertama sampai, tido sampai tak hengat! sebab kepenantan 11 jam dalam bas...
Khamis, motivasi hape kejadah sampai sehari suntuk!
Malam khamis, bas USM sesajo kat tengah bandar Melaka. Kami ronda-ronda Mahkota Parade, makan-makan... 
Jumaat pagi trainning sampai petang... malam, jenjalan lagi.. Tengok Wayang u olsss!!!
Aku tengok transformers!!!

Sabtu, trainning petang...
Malam jenjalan lagi... tapi kali ni jalan2 ngan keta member, sampai sesat barat!!!
Hahahah!! Ade GPS pon tak guna.. Hang!!!

Hari ni ahad, boleh rilek2 sampai petang sbb training malam kang...
Tiap-tiap malam kat sini aku tido lepas pukul 1 pagi!!!
ater.. dah duduk ramai-ramai, selagi tak penat bergelak ketawa, selagi tu lah tak tido!!!

My Sweet lolipop kat Perak sana nun, hari-hari aku calling-calling...
Kakak demam, adik selsema...
Tapi main tetap sama, tak macam org sakit!!
So, takde lah ibu nak risau sangat...

Ok lah!!
Ai nak mandiiiiiiiiiiii...
Gosok gigi pon belum....
Bangun-bangun jer terus basuh muka dgn muka buku... kah kah kah
Sementara ade org bagi pinjam ni kan... i lenjan la kejap...

Dadaaaaaaaaa!!!




No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini