July 11, 2011

::SEDIA MENERIMA TEMPAHAN::

Baru nak berjinak-jinak...
Harap kawan-kawan boleh bagi support...

=============================================================

KEK KAREMEL
RM25
Flavo = Pandan, coppucino, coklat, strawberi, Vanilla, peppermint, orange. (boleh jugak campur dua flavor)
Yang selalu mendapat sambutan perasa Pandan + Coppucino

[Yang duduk erea Taiping, Bagan Serai, Parit Buntar, Nibong Tebal, Jawi boleh buat COD (Cost Of Delivery), datang amik kat rumah atau jumpa kat mana untuk pick up dan bayar]

Yang duduk luar dari kawasan diatas, pon boleh nak order, cuma nak mengambil nyer tu kena bagitau lah kat mana. Kalau jauh sangat sampai kena bayar tol segala, kenalah tambah kos. Heheh! Tapi nak pos, memang TAK BOLEH. Takut nanti sampai kat tangan, kek dah lebur...

Bulan puasa nanti, nak order pon boleh. Buat santapan berbuka.
DIJAMIN SEDAP!!! 
BERBALOI BELI TAU!!!!

===============================================================


APAM POLKADOT
Sebijik = RM0.30
Minimum order 50pcs = RM15
Filling : Coklat, Blueberry, Strawberry, Kaya
(limit 2 warna 2 perisa)

Apam ni boleh pos.
Kos Pos = RM10 (1 kg pertama dalam 50pcs - 100 pcs)

Apam ni tahan 4-5 hari suhu bilik.

Sesuai untuk majlis harijadi, hantaran tunang/kahwin, rumah terbuka dan lain-lain majlis yang unformal.

=======================================================

BISKUT RAYA!!!!!

BISKUT OAT COKLAT

Biskut yang paling LAKU tiap kali hari raya...
Campuran oat dan coklat yang diselaputi susu diluar, membuatkan bila makan, tak boleh nak STOP!!!

Pada yang tak biasa makan, mungkin agak mahal. Tapi ini sebab guna minyak sapi, tu yg agak mahal sket. Tak salah kalau nak mencuba dulu...
Kalo ok, boleh order... Kalau tak nak pon takpe, tak paksa...
Boleh buat pre-order skang utk sampel percuma.
call/sms nombor diatas utk bg alamat.



No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini