June 22, 2011

::WORDLESS WEDNESDAY (Part 3)::

Mesti ada yang tertanya-tanya kenapa aku letak gambar jer hari ni, dan kenapa mesti WORDLESS WEDNESDAY!

Pada yang dah tahu.. tahu lahh...

Pada yang belum tahu...

Nak tahu lebih lanjut....

Boleh pegi kat DEPA ni....

Boleh jugak LIKE banyak2 dalam PAGE DEPA jugak... 

Kalau nak join....
Tunggu setiap hari rabu setiap minggu... bubuh lah gambar... 
HANYA GAMBAR TANPA KATA-KATA...

pastu SUBMIT lah kat depa....

TAPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
INI......
BUKAN CONTEST...

BUKAN G.A...

BUKAN JUGAK TEKA TEKI TEKA TEKUK....

BUKAN SAPA-SAPA... erk!

CUMA NAK SUKA-SUKA....

Sapa yang LIKE... LIKE laaa...

Sapa yang TAK LIKE.... M.O.J (mak ok jerr!)

DAN LAST!!!

WORDLESS WEDNESDAY YANG TERAKHIR UTK HARI NI!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

==
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OPPSS!!!

BLOGSPOT TAK LEH UPLOAD PIC LA PULOKKK!!!
MINGGU DEPAN LAH!!!


BYE!


No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini