June 20, 2011

::MENYAMPAH!::

Bizi tak terhaibat di abad ini!!!
muahahahhahahaa!!
Macam biasa lah kan.. Cek Lala korang ni kalo bizi mcm haper tu...
Al Makna nya... ade benda lah tu kannnn!!

TETTTTTTTTTTTTTTT!!!!

Fandai....

yerr!

Esok ade AUDIT!
Bukan Aidib yg suka caras-caras MLM tu yer... muahahhah!! :))

Esok ni AUDIT dari UKKP... iaitu.. satu unit dalam USM ni utk mai check tahap safety dalam makmal. Itu salah satu job scope dorang laa... 
Dan esok ni memang keje nyer, nak check segala mak nenek dalam makmal. Tapi kalau dah namanya pon audit kan.. kita buat lah tip top mcm mana pon, still depa nak cari salah jugak. Walaupun sebesar hama!!
MENYAMPAH!

Ok lah.. itu jer nak bagitau!!
Badan pon dah bau ucuk masyam-masyam dah!

haku nak balikkkkkkk!!!

Nak masakkkkkkkk!!

LapaQQQQQQ!!!




No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini