July 28, 2011

::CATCH ME IF U CAN::


Sajer lah kan... 1st time nak buat Contest...
Tapi takde nak buat susah-susah bagi korang fenin sampai fitam...
Cumanya, nak suruh korang tangkap nombor bertuah!
Bersempena bulan menjadi aku ni, aku nak lah suruh kekome dapatkan nombor siri bertuah ni...

Nombor nyer adalah...
18780
DISEBABKAN LAMBAT SANGAT AKU RASA ORG NAK DAPAT CECAH KE NOMBOR BERTUAH TU, AKU TUKAR LA SIKIT.... (haha! Kes malas nak tunggu lama-lama.. )
SEBAB HADIAH DAH ADA... AKU TAKUT KANG AKU YG AMIK! HUHU!!!


DENGAN INI......
AKU TUKAR NOMBOR YANG KORANG KENA TANGKAP!
NOMBOR LAMA KITA PADAM!!!


NOMBOR BARU ADALAHHHHHHHHHHHHH!!!

11878

Dapatkan nombor bertuah tu kat sini...

Dalam kawasan "IN MY HOUSE" tu...
ade nombor2 kecik dalam kotak kaler merah tu kan.. hah!
Korang tangkaplah nombor 18780 11878 tu...

Printscreen, save, dan  email sama aku...
Nama, Alamat, No tepon, link blog (kalau ade..)
ke 
ilazalila@gmail.com



HADIAH???

DAH ADE....


HADIAH tersebut istimewa COME FROM MELAKA... sawadikhap... eh??

18 Julai, aku akan bukak  blog bersempena hari menjadi aku... Dan aku akan check samada dah ade yang dapat 'Tangkap' atau belom. Kalau belum, aku akan lajak kan lagi tempoh contest...
Sebab ape nak lajak??
Sebab aku tau, blog aku ni bukan nyer berduyon duyon maknosia pon nak masuk.. Balik-balik muka tuuuuu jerrr... Dan sebab balik-balik muka tu lah aku nak hargai dengan membuat contest ni...
Kalau lapan ploh kali ko kluar masuk blog aku ni, COMFIRM akan dapat tangkap itu nombot!!! 
Keh Keh Keh kEH

Okeh.. Selamat ber'CATCH ME IF U CAN'!!!!

SEE YA'LLLLLLLL!!!!!


5 comments:

abazilah said...

saya tolong promote contest ni dekat sini . :)

http://ablogforgiveawaylovers.blogspot.com/2011/07/contest-catch-me-if-you-can.html

makdara TERdiva said...

hari2 aku nak masuk sini sampai ko menyampah..hahahaha!

.::CeK LaLa::. said...

@abazilah:
Thank You So much!!!

.::CeK LaLa::. said...

@makdara TERdiva
Aku tak jemu.. ko la kot jemu.. sbb asek dok tgk muka aku jer.. hahaha!!
Kemon bebeh!! refresh 800 kali lagi sampai dpt! haha!!

abazilah said...

tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
tq :)

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini