May 8, 2011

::SELAMAT HARI IBU::

8 May...
Hari Ibu untuk  ibu-ibu diseluruh Dunia...

SELAMAT HARI IBU....

Untuk...

DIRI SENDIRI yang dah 6 tahun bergelar ibu... Ibu Garang! Ibu Gemuk! Ibu Cantik! Ibu BAIK! semua title tu aku dah pegang selama 6 tahun berturut-turut.... BELUM ADA PENGGANTI....

SEMUA kawan-kawan alam maya, alam tak maya, yang dah bergelar ibu atau bakal bergelar ibu...

Kak Long, yang dah jadi Mama selama 13 tahun....
Kak Ina, dah jadi Ibu selama 11 tahun....
Kakak ipar ku, Kak awin... yg baru jadi Mama selama 6 bulan...

All my sepupu sepapat, yang sudah bergelar MAMA & IBU....

Adik Ipar, Kak Nurul... Yang dah jadi MUMMY utk ADIK yang becok dan comel tuuu...
Anis... BAKAL MAMA @ UMI? ehehhe.. InsyaAllah.. akan ada rezeki utk Anis nanti...

IM PROUD OF YOU!!! 
Teruskan jadi MAMA, IBU, UMMI & MUMMY yang TERBAIK!!!!! LUV YOU ALL!


Special buat Mama Mertua ku yang SANGAT SPORTING dan BAIK HATI...
Jasa dan budi MAMA takkan ila lupakan sampai bila-bila. Walaupun MAMA garang, walaupun mulut MAMA bisa dari bisa ular tedung, tapi HATI MATA tetap murni.. SeMURNI kasih sayang MAMA....

Dan, PALING ISTIMEWA...
Buat bonda yang satu-satu nya tiada GANTI didunia ini...
Puan Hajjah Rodziah Binti Sabar...
Tiada kata yang dapat digambarkan betapa Akak sayangkan MAK!!!!
Keistimewaan yang MAK miliki tiada siapa boleh tandingi....
MAK TERLALU ISTIMEWA!!!!
Semoga ALLAH SWT memanjangkan Umur MAK, supaya kami dapat menabur bakti membalas jasa pada MAK! 
Semoga MAK diberikan kesihatan yang baik supaya kami masih boleh makan hasil air tangan MAK!!
Semoga MAK sentiasa dilindungi dan dirahmati....
SETIAP HARI ADALAH HARI UTK MAK!!!!
AKAK SAYANG MAK!!!


2 comments:

Che Mek Su said...

IBU DIVA bukan ko jugak ker????

.::CeK LaLa::. said...

@Che Mek Su::

Oh yerr?? Lupa piulak shayer kan... hehhehe!

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini