May 3, 2011

::JUVANA::


Starting 25 April yang lepas...
Tapi TERlepas nak tgk.. Korek2 kat YouTube.. Ader...

YEayyyy!!!

Boleh tgk!!!

Semalam siang dah teringat nak tgk....
Tapi malam tadi TERlepas jugak...
Sebab semalam aku Qado tido pukul 8.30...
Pukul 10 aku bangun iron baju...

Tapi episod semalam belum lagi upload YouTube... :-(

Cerita....

ADALAH TERBAIK!!!!!

Aku suka 'Daim'!!!
Sebelum-sebelum tu lagi aku dah suka dia....
Masa dia berlakon drama 'Merah Putih'.. aku dah mula minat dia...
Credit Dari SINI
hehheheh....
Daim adalah watak beliau dalam Juvana...
Orang nyer adalah...
Zahiril Adzim
"Love His Lalat Shit!!"
yewwww!
Aku dah Folow FB...
Aku dah Folow Twitter...
Aku dah Folow Blog....

Oh Goshhhh!!!
Mungkin dia punya Lalat Shit tu yg suwitttttttttt!!!

Sudah bertunang olredi....
Dengan pengcara WHI... Shera Ayob
Sweet giler!!!

Baca Blog dia pon blh aku senyum2...
Memang ade bakat dalam penulisan lah dia ni...
SUKAAAAAA!!!

Harap2 next week aku tak lupa lagi untuk tonton JUVANA....

SENJAKALA???

Balik kang nak tengok!!!!

huhuhu!!!




2 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

JUVANA memang best...

harus ikut drama ni sampai habis

.::CeK LaLa::. said...

@GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdA:
Harus tau dik!!! kena set alarm utk next week... hehhe!

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini