April 12, 2011

::SAYA ADA KEMBAR!! MAI TENGOK KALAU TAK PERCAYA!::

*situasi cuba mengembalikan MOOD!*

Nyanyi-nyanyi... sambil bergedis-mengeletis sorang-sorang dalam bilik, sampai heng aku punya winamp... ditambah dengan kemoncolan 'Abg Fink' yang juga sewaktu dengan ku, al-malas nak buat keje.. Abg fink MALAS nak buat eksperimen bedak sejuk mak esah.... Lalu kami bergetis la menyanyi-nyanyi lagu 'ketentuan by Kak Ram' sambil beraksi.. Ver ver verrrr... Memang SERRRRR kami la kami dowang hari ni.. hahhahahaa....


Hey U olsss!!

Kalo i cakap i ada kembar.. U Ols Fercayer tak???

Jangan lah fercayerrr... Memang i takde kembar pon u olsss...
Tapi kalo orang tgk kami berdua... memang orang akan cakap, we ols adalah kembar...
Wahhhhh!! Gitu kannn....

Tak percaya????
ni tgk!!

YG MANA SATU I, MANA SATU KEMBAR I?

RASA-RASA ADE BEZA TAK??


















Yang kiri tu adik sepupu i...
muka kami memang hampir sama... dgn 'kebesaran' badan tu pon lebih kurang.. kulit kelam-kelam pon nak dekat sama, cuma body dia lebih menggiurkan sebab belom tawen... masih solid berlekuk-lekuk... aku ni body dah ala ala sikit lagi nak jadi bentuk tempayan... lekuk-lekuk lelemak berkumpul....
Tapi kalo balik kampung, biasanya time raya jer lah kami berjumpa pon... mesti orang akan ckp, kami adalah adik beradik... hehehe.. 
Tapi memang kami adalah sedarah, seketuruan Wak Sabar... Bapak dia adalah adik kepada Emak Bonda ku.... So, kami sepupu lah kan???

*Ekin... kalo awak baca blog akak... nak say sori ehhh... sebab cilok pic awak dr fb... hehhe.. Muah!*



2 comments:

ஐ๑makdara TERdiva๑ஐ said...

memang serupa.. :)

ai pun mcmtu..dgn adik-beradik x muka sama, tp dgn org lain same plak.. :)

.::CeK LaLa::. said...

@ஐ๑makdara TERdiva๑ஐ:: hehehehe... ape nak buat.. nasib badan...

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini