April 27, 2011

::HAI NUFFNANG... HOW ARE YOU?::

hehehhee...
Kena bodek2 sket kat Nuffnang ni...
Kena selalu bertanya khabar....
hehehhe...

Yer laa...
Aku ni bukan nyer jenis org 'KAKI KIPAS'...
Kalo dh org tak nak bagi.. takde lah aku hegeh-hegeh nak minta2...
Aku buat blog pon, bukan 100% utk mencari duit...
Lebih kepada menjerumus ke lembah melayan otak bengong!
Dah penat-penat layan student... layan boss.. balik umah, 
layan anak-anak.. layan Lucky (WAJIB).. ;)
Nak tulis diari, malas... nanti kang tangan lenguh... 
Tulisan pon dah kalah tulisan doktor gigi...
Baik lah buat blog.. Menaip... Luahkan isi perut.. isi otak...
Kurang-kurang aku boleh lawan menaip dgn seksiteri2 yang dok ada tu.. 
HAhahhahahah...

APA KAU MEREPEK???!!!

Aku cuma nak bagitau...
Setelah sekian lama, BE aku menyepi... 
Dok lah ulang tayang robot kuning tu sensorang dah bape kurun dah....
Tapi, 3,4 menjak ni... dah semakin banyak BE aku...
Harap-harap depa ni kekal lama lah sket...
Korang-korang ni pon.. buat2 tak faham pulak.. 
KLIK laa yg dok kluar kat atas nun... kat bwh entry ni.. kat tepi tuuuu... lagi mau tgk saja!!!

Dah boleh kalo aku nak cash out!
tapi aku nak genapkan.. hehehe...
Alahhh.. bukan nyer byk mcm korang..
Sepanjang aku berblog, ini lah KALI PERTAMA aku nak cash out tau!!
Jangan risau.. tak sampai 200 pon....

CHURP-CHURP ape citer???





3 comments:

KM said...

kayo..kayo...bila mau belanja? hehe

.::CeK LaLa::. said...

KM:: Meh kampus kejuruteraan.. saya belanja... hehehe

KM said...

hehehe...lama dah xpi sana....

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini