April 22, 2011

::DASAR TANGAN PELINGKUP!::

Nampak sangat memang takde chemistry!!

Semalam baru dok sembang-sembang (lihat entry dibawah - malas nak link!)

petang semalam jugak dia buat hal...

Tapi bukan dia buat sendiri, memang tangan pelingkup aku ni yang gatai!!

Malas nak citer panjang...

semalam aku dah jenuh cari penyelesaian sampai geledah segala ceruk rantau youtube...

on laptop dari malam sampai ke pagi semata-mata nak download application..

Last-last pagi ni, aku surrender...

Serah pada yang pakar...

Harap dia lebih tahu...

Katanya mau buat kat rumah, 

jadi hari minggu ni, 'budak lebor' tu kena bersemadi kat umah org...

dengan ucapan..............................

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU!!!!

SEMOGA KITA BERTEMU KEMBALI DIMINGGU HADAPAN...



No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini