March 30, 2011

::SPAM FB::

Penah tak korang dapat Spam wall yang berbaur lucah atau minta kita klik utk  tgk gambar2 lucah?
Kalau ade... aku minta 
TOLONG JANGAN KLIK APE2 JENIS LINK YANG BERKAITAN!!!!

Itu adalah Spam versi indonesia yang sedang hangat berleluasa skang ni...
Kalau dah ade yang TERklik, sila tukar passwd FB anda dengan segera..
Dan pegi kepada Account setting - Account security - kemudian tick kat pada "https" (account security) untuk lebih selamat.

Application ini adalah PUNCA kepada segala masalah...
Sila pegi ke http://www.facebook.com/apps/application
.php?id=206749070441dan BLOCK aplikasi ini!!!
(scroll down, belah kiri bawah, klik BLOCK APPLICATION)

*INFO DARI SINI*

INGAT!
SAPA YANG DAH PENAH KLIK LINK YANG MEMBUKAN TU,
TOLONG TUKAR PASSWORD KORANG!
DAN INI JUGAK SBG SATU TIPS UTK KORANG ELAKKAN DARI DAPAT SPAM EMAIL OR ANY APPLICATION YANG LANSUNG TAKDE KAITAN...
TUKAR PASSWORD SELALU!!!
:)

1 comment:

Syam said...

terima kasih makcik...

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini