March 29, 2011

::HAKAK FININ!!!::

Gini lah lebih kurang penglihatan hakak skang....
Berpinar-pinar!!
Naik Juling!!!
Mata hakak dah bersepahan menjadi 3,4,5 bayang dah dek non!!!
Pakai speck pon dah rasa mcm tak pakai jer...

Balik ghumah ni komfem hakak terlentang tido!!!
PEFENATFAT!!

Hawat laaa ampa ni oiii...
Nak bersistem sgala sampai menyusahkan kaum bawahan neh!!
Sedangkan aku yg cerdik komputer ni pon seharian aku dok mengadap..
Tambahan la bagi maknosia-maknosia yang tak brapa nak celik komputer nu..
Mata memasing dok kecik...kecik...sebab meraba tak jumpa-jumpa...
Meraba huruf kat keybod maksud aku....

Dengan butir jaya dirinyer lah... dengan HCMS nyer lah.. 
Abis? keje dalam lab aku ni terkangkang?
Sapo nak buek??
kamu..kamu..kamu...atau kamu yg nak tlg settle kan?

Nih.. Chemical Register ni.. Sape yg nak tolong key in dalam sistem?
Kang kalo 8 jam / sehari aku ngadap depan pc ni kang ade la pulak suara-suara kejian yang dok kata aku keje nyer dok ngadap FB... Hari-hari ONLINE FB!
Memang lah aku online... 
tp ade ke wall aku byk dok bertenggek status serba mak nenek?
Ater, sape suh kome buat sistem guna internet?
Dah ade internet, takkan nak tgk saja? huhu!!

Ape??
Aku online YM...?
Memang la aku online.. sbb YM tu jugak sbg media perantara dgn staf2 lain..
eh hello!! Penolong Pendaftar pon online YM tau!
Ade hal???
Takkan nak contact2 urusan rasmi pakai hp? ko nak tlg topup ke? 

Eh dah laaaa...
Dah petang mcm ni baru aku ade can nak mengarut!!
Sebab dari pagi tadi aku kesibukan ya Amat!
Aku nak balik!
Nak renggangkan badan...
Nak Erobikatil!!!!

Muahahhahaha!





1 comment:

ieda said...

pelik kan dikk yg namanya manu bin sia nie .. duk sebukkkkkkkkkkkk hal org .. org online lahh , fb lah ym lahhh yg dia dukk sebuk2 hal org tuuu ader kite kesah

huwaaaaaaaa
mencik2 .. mana2 punn ada org mcm nie dikkkk .. huhuhu adehhhh
akak lak sakit otak haa .. ko fening kann .. fening ko dah sampai kat akak muahhahahah

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini