March 18, 2011

::AKU JATUH CINTA LAGI!::

Lagi..lagi.. ku jatuh cinta!
WooT! WooT!

Hensem tak jejaka pilihan hati aku kali ni??
Suuuwiiitttttttt nyerr!! 

Ini Lagi... Aduhaiiiii... comel! comel! 

Cak!!! ngeeeeeeee....

Ini actor Indonesia... Baim Wong..
Sape2 yg rajin folo sinetron indonesia tahu la kann...
Muka ala ala pelakom korea kan?
Tapi aku tak minat citer korea... Guane?? huhu!

Sebelum ni aku dah jatuh cinta dah dengan Baim Wong ni masa citer Bukan Diriku kat Astro ria..
Watak Loki yg dia bawak, memang kelakar memula tu.. Rambut dia dah la pjg mcm tu kan.. pastu buat pulak terpacak mcm trojan gitu.. memang lawak!! Tapi memang best laa.. Aku tak tinggal citer tu sampai last episod... Jgn tak tahu, my Lucky pon layan tau!! haa...

Abis citer Bukan Diriku, citer Kejora dan Bintang pulak.. Pon Baim Wong yg berlakon jadi hero. 
Dalam Kejora dan Bintang ni, Baim Wong memegang watak sbg Erlangga. Berbeza sgt dgn watak dia dalam bukan diriku. Erlangga ni mcm seorang guy yg egois, dalam citer ni, susah nak tgk dia tersenyum.. Tapi paling aku tak tahan.. mudah benar air mata dia nak jatuh.. Memang murah air mata sungguh! huhu!!!
Citer ni pon, my Lucky layan sampai sanggup mengadap Youtube semata-mata nak tgk episod yang terbaru. Kat Astro baru episod 30++ mcm tu. Tapi kat youtube dah episod 56. Aku pon tak ketinggalan.  Satu episod tu ada 4 part, aku bukak dulu 2 part then biarkan buffering sampai abis. Sesambil tu blh wat keje. Pastu baru layan.. hehhehe!

Balik cuti aritu, aku sempat tgk Sejuta Cinta Marshanda di TV3.. 
Pon Baim Wong gak yang berlakon dengan Marshanda. Citer ni memang best. Tapi sebab waktu tayangan dia tak kena, jadi aku tak boleh nak layan. Nak layan kat Youtube, malas la pulak nak tgk sampai 2,3 citer... hehehe..

tapi ape-ape pon...
BAIM WONG MEMANG HENSEM GILER!!!!

wohoooo!!


*Sumber gambar, cilok GooGle!*


2 comments:

ieda said...

sukeeeeeeeeeee jugakkkkkkkkkkkk
nak2 masa dia rambut panjang .. huwaaaaaaaaaaaaa suke2 .. aippp x baik .. dia memang hendsemmm .. aippp x baik ..

laki akak lagik hensemmmm ( ekekek nak cedapkan ati .. ) eekekekekke wing2

.::CeK LaLa::. said...

@ieda::

Kan! kan! kan!
teruja tau!

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini