February 28, 2011

::AKIBAT BILA MAK PAK USUNG ANAK MAIN BOWLING::

 Ini kesah malam rabu minggu lepas...
Saja-saja p main bowling bawak anak-anak... Dah lama tak main.
Nak panaskan bola setelah lama diperam. Last aku main, masa tournament SUKJAB ari tu jer... Pastu takde dah main...
Ini training untuk Liga Payday 2011 season 3. Liga tu hari Jumaat minggu lepas jugak
Mak Pak dok pulun main, anak-anak mcm biasa, berantakan sana sini.. Tempat bowling tu dah mcm rumah kedua depa dah.. buat mcm rumah sendiri jer..
Ini lah natijah nyer.. 
Kenyang dengan sepinggan nasi goreng kampung... Sebotol air mineral (nasi goreng pedas! haha! ).. Dalam keta, belom sempat sampai rumah, dah tumbang!! Macam biasa, bantal busuk + isap jari.. Layannnnn.....

Jumaat malam sabtu pegi lagi membowling..
Kali ni utk Liga Payday tu lah...
Walaupun ibu handle anak-anak, ibu handle registration, tapi ibu boleh pulak perform dihari kejadian... Weeewittt!!!
utk 5 Game, avg ibu 168... WooHooo!! itu satu pencapaian yang agak membanggakan...

Tapi nak citer pasal si budak Mamat ni lah...
Tengok! tengok!!
Ce peratikan betul-betul kat mana dia hantam tido tu??
MEJA MAKAN OKEYYY!!!!

Dia ni asal boleh jerr..
Sebenarnya, masa we all tgh main bowling, dia dah tido dah satu round atas kosi kat tempat bowling tu jer... lama jugak lah dia tido.. 
Pastu dah abis main, angkat, dukung bawak masuk keta, sambung balik tido dalam keta. Sambil duduk tau!!
Pastu dalam keta, kakak cakap lapar.. benti lah kami ni kat hentian juru nak makan.. (ibu pon lapo jugak! haha! Dasar perut tangki septik). Tengah order makan, papa dukung si Mamat ni. Dia jaga tau.. Pastu makanan sampai, papa letak dia kat bangku sebelah. Tanya dia nak makan tak. Dia geleng2, tak mau.. Pastu tengah-tengah ibu makan, dia ngesot ke kosi sebelah, pasti letak badan dia atas meja mcm tu. Dalam 5 minit, dia layan mata.. kuyu.. kejap pejam, kejap bukak, terkebil-kebil mcm org mabuk.. Dan akhirnya.. TUMBANG skali lagi..
Ibu amik gambar... hehe! Nak tahu masa amik gambar tu pukul bape??
26/2/2011 12:58AM!!!

Mana lah tak macam org mabuk jer kayak nya anak aku tu kan!! Hahahah!! :))


No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini