January 10, 2011

::MARI SERTAI CONTEST LATIH TUBU JARI::

Ini Rancangan Latih Tubi Jari...

Sila Picit Belah Kiri Tetikus Anda..

Dan Lihat...

APA YG MUNCUL DI DEPAN MATA ANDA!!

Kalau rasa-rasa nak Selim Melim.. Tapi Nak Jugak Makan Banyak2... Takmau eksesais.. PICIT SINI 8 KALI!!!
I love food too much and yet, I have no time to exercise. I don't worry cause with #BizzyBody I get to shed off those calories without exercising! Thank you, Bizzy Body!




Hari tu dah sampai fingsan2 tengok GREAT SALE!! Skang Mau Redeem Point pulak!! NAK TAU FINGSAN KE TIDAK.. PICIT 8 LAGI!!!


Neh pon adik beradek sepusat sepusing la dengan hok ataih tuuu!! Picit la ampa sampai lenguh!!


Sambil Shopping, Sambil boleh feel2 seperti berada di Jepun!!! PICIT PICIT LAGI!!!

Hok ni aku tatau dah nak discribe mende... Aku pon lenguh dah dok PICIT2!!!


HAH!!! DOK DIAM PULAKKK!!
PICIT LAAAA!!!
KANG AKU PICIT (.)(.) AMPA SATGI BARU TAUUU!!

[^_~]


No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini