January 26, 2011

::KHURAFAT - BIKIN JANTUNG MAU TEMBUS!::

Adalah malam tadi, aku berdo'ah do'ah bawak anak² masuk panggung tengok ini cerita!


Aterrr...
Masa bawak tengok citer kelakar-kelakar, awak berdua komplen yer! 
Nak tengok citer antu lah konon!!
Hah!! Ibu dah bawak tgk citer antuuuu... Puas hati ke tidak??

"Biler citer ni nak abis ibu?? kakak takutttttt...." >_<
Itu lah pertanyaan dari si Dara aku tu... Berulang kali dok tanya soalan yang sama!
Jangan kata dia...

AKU PON SAMA!!!!
Rasa mcm nak luruh jantung dok terkejut-kejut!

Si Muhammad, setengah jam pertama, dia boleh layan lagi... Tapi bila dah start dok kluar hantu sana sini, dia dah mula pelan2 mengelongsor di sebelah aku... 
Tahu2 jer dah TIDO!!! ahahahhahaha!!!
Tu sebab kalo bawak anak tgk wayang, aku suka amik couple sit.. Sebab peel bebudak ni memang tak leh jangka... Memula beria-ia nak tengok wayang.. nak tengok wayang...
pastu dalam panggung dok buat onar!!

Tapi, keseluruhan, KHURAFAT memang menyeramkan lol!!
Walaupun hantu nyer tak bape nak tunjuk lama-lama, tapi hat yang dok tunjuk sikit2 pastu banyak-banyak kali terkejut sana sini tu yang bikin aku tak boleh nak duduk dalam keadaan selesa. Aku duduk menegak mcm menahan nafas. Memang ade part yang aku MENJERIT! Ade part yang aku ISTIGHFAR! ade jugak part yang aku MELATAH!!!
hah kauuu.. nasib baik lah sit kami di belakang kali, atas kepala sound punya bapak kuat... Aku dok membebel-bebel, melatah, menjerit pon org bukan tau!!

Abis jer citer, aku nak dukung la si Mamat tu.. elok dia pon bangung...
"Dah abes dah citer antu bu??"
Hah laa!! Adik tidoooo... 

Balik umah, si Dina dok ulang tayang citer antu tu, pot pet pot pet dok bercerita.. Sampai nak tido pon dia takut mimpi hantu.. Aku pon suruh lah dia baca doa...
Alhamudulillah... Anak² aku tido dengan nyenyak nyer...
hehehe...


Moral of the story: 
Len kali toksah dok gedik2 bwk anak tgk wayang citer antu! tgk yg kat umah dah cukup!! Sebab aku pon sama takuttttt....Ahahah! 



No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini