November 29, 2010

::TAHNIAH::

Kedaung dah...
Tapi baru nak wish! hehehhe... eh..eh.. dalam blog laaa...
Kalo kat Fesbuk dan alam nyata, dah wish awal-awal dahhh...

First..
 Untuk mai kezen in-law.. (boleh gitu?) ini kezen belah Suami hamba...
Yang ade aku wat entry Wedding Of The Year tahun lepas... ade 2 entry, tapi aku link kan satu jer.. yg lagi satu pepandai lah carik kalo kepoh sgt nak tahu khennn... hehehe...
Dan tahun ni, itu pengantin sudah kasik letup dia punya perut pada 2/11 ari tu .. 
Sudah dapat Baby Girl yang shumel menyomelll....
The Presentinggggggggggg!!!
MIA SANIYYA...

The second one, is New Comers In Haji Ahmad's Family....
iaitu, cucu ke 11 untuk Mak dan Abah ku...
Tapi bukan anak aku... Anak buah aku.. 
Anak My brother yang kawen bulan 12 tahun lepas
Jugak dapat baby gegirl pada 13/11... (tak sempat nak bagi sama tarikh dgn Uwan dia.. 14/11)
 sangatttttttttt SHOMELLLL!!!
here world!!!!
SHAMEEN ARYSSA

Iskkk... awat lah anak depa bolat-bolats sangat tatauuu!!
haihhh.. Gerammmmm!!!!

Masa tengok baby Aryssa baru-baru ni, tiba-tiba aku dapat satu 'stetmen' bunuh diri dari anak dara aku... Aku rasa, korang leh bayang kan apa yang dah DINA SI MULUT PUAKA tu dah kasik 'stetmen hentam' sama aku!!! Rasa mcm la la tu jugak aku nak letak baby dlm perut aku then kasik beranak biar Dina tengok sendiri!!! huh!!





2 comments:

ieda said...

alo2 .. cumei2nya nama dan bb nyaaaaaaaa
tahniah kepada ibu dan bapa bb :)

Rinna said...

Tahniah laa..pada both parents yg dpt baby baru..

Suka ciom baby..wangi jerk.. :)

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini