November 11, 2010

::PRA ENTRY WEDDING::

Nak update story weding adik ipor aku.. Tapi, tenet kat umah malam ni agak semput dari biasa..
Sebab ujan gamak nyer...
Nak  load pic masuk blog pon lambat gilerr...
Malas lah aku nak menunggu... tak rajin!!

Skang aku cuma edit watermark dan select gambar2 yang menarik jer...
gambar lain tu memang banyak.. tapi aku pilih yang terbaik sajorkk!!

dalam tengah select pic tu, terselit pic yang syumelll niii..

Tau tak sape yang memiliki pipi tembun lagi bulat mcm ni?

Harus lah Si mamat Darwish tu yang empunya pipi...
gambar ni masa malam akad nikah di Masjid Sungai Rokam, Ipoh...
Orang dok sebok-sebok akad nikah siap dengan dengar ceramah agama bagai, dia sedap tido kat belakang...
Itu pon dia tido lepas menangis sebab kena tinggal kat luar dan mengamuk sebab aku tak bawak bantal busuk kesayangan dia tu... Ini kes tak tido siang lah.. Gembira bersuka ria dok main dengan sepupu, 2 pupu, kupu-kupu.. Lansung tak ingat nak tido siang. Sudah nyer, malam tu tertido dalam masjid.. Tapi tak lama pon.. papa dia angkat masuk keta, dah terjaga. Lepas tu dia start la mengamuk tak tentu pasal.. Sampai kat umah MIL pon, dia still mengamuk, taknak turun keta... Bila dah pujuk-pujuk, nak suruh dukung ajer lah pulak. Taknak duduk kat bawah.. grrrrrrr!!! Tekanan betul aku malam tu!!
Si kakak tu pon buat peel tak semenggah dia.. merengek itu tak kena, ini tak kena.. Nak makan nasi, bagi nasi sume takmau.. nak makan nasi saje... haihh!! tu sume kes MENGANTUK tau tak!!
Geram aku tauuu!! 
Last-last, daripada aku dok buat muka cemberot kat depan sedara-mara mertua, baik aku hangkut anak2 bertuah ni ke rumah sepupu Lucky aku.. Balik, terus tido!!!
Majlis tak abis lagi, aku dah balik.. Geram dgn peel anak2.. Sabar jer lahhh....





No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini