November 15, 2010

::PERASAN TAK?::

Kalo pagi tadi mood jiwang pak malau,
Masuk tengah hari bertukar sudah..  Mood GP telah menular...
gagaggagagaggaaa....

Perasan kah anda?
Kalo tak perasan takpe...
Aku tak marah... sebb aku tau, korang memang takde PERASAAN...
Tapi kalo nak lagi PERASAN... 
Sila komen entry aku ni dgn ayat2 yang berbaur PUJIAN!! 
(GP BETUL!!!)
wakakkakakakka..

1:
 Kenal icon ni??
Tak kenal sudah!

 Tak berapa nak terang ka??
ok nanti sat!

SEE!! SEEEEEEE!!!
Dah terang kan??
Itu nama dia "favicon"... Maksud dia, 'Favourite Icon' (tah!! yer la kot!)
Menggantikan icon urop 'B' kaler oren kat tepi address blog tuu...
Mcm mana aku letak?
Hasil mengigih godek tenet hari sabtu dan ahad kemarin...
Sebelum ni aku dah try buat. Tapi tak menjadi pon. tak kluar pon gambar favicon tu...
Tapi bila aku try buat kat umah aritu, menjadi la plop! hehehhe...
Kalo ade sesape yang tanya cemane buat.. hehe.. sori naik lori.. aku dah tak igat website yg membantu aku tu.. kena selak balik history kat lappy di umah... Sebab kat umah, aku boleh view internet UNLIMITED!
Tapi kat opis, memang LIMITED sokmo! Nyampah!

Selain dari tu, nampak tak header blog aku yang sebesar rumah screen komputer/lappy korang?
Puas hati aku dapat godek sebegitu rupa... Huaghh! huaghhh! huaghhhh!!

OK dahhh... dahhh...
Bubyeeee!!




4 comments:

Me said...

komen ikhlas dari i >>>>> HEADER YANG SGT MELAMPO LAGI GILA GLAMER NGALAHKAN RETIS hahahahhahaha jgn marah nanti kena jual.. logo peace yang paling tak tahan tueee....

hafizal said...

huhu... nak gak.. :-)

.::CeK LaLa::. said...

@Me::

Kerol.. kan kan.. sgt lah giler glemer hakak kamu ni kan??!! ahakkss!!

.::CeK LaLa::. said...

@hafizal::

Nak gak ke? hik hik hik!
ku ini idok ler pandai nak bertutorial segale.. takpe, nanti kat umah, ku try godekkan utk kamu yerkk!!

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini