November 15, 2010

::HARI NI HARI JIWANG PAK MALAU::

Pasal pe tah, hari ni tetibe aku nak menjiwang...
Pepagi hari.. bukak YouTube cari lagu-lagu rock kapak...
Pastu tengah-tengah dengar.. tetibe meleleh ayor materr... udahhhh.. tangkap leleh!!
Deyyyy!! menachiii!!!!
Lu ape kesss??

Ntah la Rajuuu....
kes tak dapat cemolot kot semalam...
Wakakkakakakkakakakkaka!!

Layannnzzzzzz

- Ku relakan Dikau Pergi by Okey -
Kumpulan rock lama yg jarang dapat publisiti. Tapi lagu dia.. sangat menyentap perasaan!


- Wasilah Kasih by Okid -


- Punca by Dayana -
Disebab lagu ni dah lama sangat, sound pon tak bape nak sedap.. Tapi tak kesah lah.. janji lepas gian..


- Sendiri by May -
Lagu ni memang berhantu dulu.. dengar time2 malam.. waduhhhh!! syahdu abes!

- Yang Terjadi Tetap Terjadi by Qiara-
Lagu ni, dengar bila-bila pon tak penah jemu... 

Huihhh.. memang banyak lah lagu-lagu rock kapak ni kalo aku search kat youtube..
Bersama cogankata, 
"Hanya insan-insan yang membesar dgn dunia lagu-lagu rock kapak ini lah yang faham."
*giler pjg cogankata!* kahkahkahkah! (",)







No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini