October 12, 2010

::SAMFAHHHHHHH!!::

Aku tak faham la dengan 'PERANGAI' sesetengah orang ni...
Dalam internet ni memang macam-macam jenis maknosia ada kan??
Kadang-kadang tu, nak menipu.. tapi tak kena gaya...
Kadang-kadang tu, ade yang lurus bendul sangat sampai kena tipu sgala...

Tapi paling aku tak boleh blah, yang nak menipu tapi tak kena gaya lah...
Sebabnya dah terjadi kat aku...

Ade lah sorang hamba Allah ni.. Aku moshkil dengan spesis jantina dia..
Jate ko, tino ko aku tak sure...
Tapi dia guna nick pompuan... Pastu kang ubah jadi jate plak... Pastu kang tahaper-haper lagi...
Aku memang slalu sangat kena macam ni...
Dulu penah skali, guna nick jantan.. pastu bila aku tanya gitu gini.. dah tak leh nak jawab.. sebab dah MENIPU TAK KENA GAYA...

Selalu nya 'orang-orang' ni akan detect aku kat widget "Biarlah YM Berbicara" kat tepi belah kanan bawah ni... Kalo dorang tengok aku 'available' tu makna nya aku online YM... Dan benda alah tu akan chat dgn aku, macam chat dlm YM laa... hanya aku dgn 'orang tu' jer yang tahu ape yg kami sembang, dan orang tu pon akan selamat. Sebab aku tak boleh detect ip address dia...

Aku tak kesah kalo orang yang nak kenal2 dgn aku ni... Nak sembang2 ke, aku ok jer.. Tapi aku tak gemo la kan kalo nak sembang, nak amik tahu segala jadah hal peribadi aku... Nak² kalo time aku buat entry yang ala ala frusted dgn someone.. mesti akan ade lah makhluk tepi kain ni akan private masej aku kat YM BERBICARA tu...

Pulak tu, bila aku tanya kat dia, ape blog dia.. boleh plak jawab dia takde blog!! Aku boleh terima lagi jawapan tu..
Bila aku dah tanya, blh pulak cakap, kenapa kalo takde blog, tak leh ke nak sembang dgn Cek Lala?
Laaa... bukan mcm tu.. Kalo ko ade blog, at least aku tahu lah siapa kau! dari mana kau!
 Tapi paling tak leh terima, bila aku tanya, dari mana dia dapat tahu blog aku ni? Dia jawab, dia search kat BLOGSPOT!! 
HELLOOOOOOOOO!!!!!
Blog aku ni GLEMER NAK MAMPOS ke sampai boleh disearch kat BLOGSPOT yang memiliki berjuta-juta blog tu!!!??
Haaduhhhhhhhhhh lahhhh!!! Fenin aku dgn maknosia mcm ni....
Bila aku pusing ayat sket jer, dah gabra.. pastu laaaaMaaaaaaaaaaa, baru nak jawab balik.. Cari ayat kelentong ke kak/bang??

Aku tanya tu bersebab, bila dah aku tgk kau punya ayat tu lain macam.. aku lagiii lah rasa was-was...
Mesti lah kita nak tahu kan.. Dah ler ko takde blog, pastu blog aku yg tak GLEMER LANSUNG ni plak yang ko rajin nak baca... So, aku sebagai tuan tanah kepada blog ni, nak tahu lah kan. Dari mana ko datang.. siapa asal usul ko.. kan!!!

Bila dah aku rasa, ko memang tak BOLEH BLAH!! 
aku akan amik tindakan, DIAM jer.. malas lah aku nak layan lagi dah...
ko heloo helooo pon aku wat tak layan...

SORI BEBANYAK LA EHHH.... 
KALO KO NAK KATA AKU NI SOMBONG KE, BERLAGAK KE, DIVA KE, TAK KESAH LAH.. KATAAAAA LAHHHH APE PONNN!!
SEBAB AKU NI DAH SERIK SESERIK SERIK NYA DENGAN MAKNOSIA YANG KAKI PUTAR BELIT CERITA NI....
KALO SETAKAT NAK BERTANYA KHABAR, HELO, HAI!, DAH MAKAN KE, BUAT APE TU, ENTRY BARU TAKDE KE HARI NI.. HAH... YG TU OK.. AKU BOLEH LAYAN....
TAPI, KALO DAH NAK MASUK TANYA SEGALA BENDA HAL LUAR DALAM KAIN KEMBANG DALAM AKU TU... 'TALK TO THE HAND' LAAAA!!!!





No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini