September 22, 2010

::RAYA KEDUA::

Hari raya kedua, kami berhari raya ke rumah kawan-kawan..
Bukan kawan saya, tapi kawan Lucky saya...
Kawan sekolah katanya... Ikut jer lah...
Yang buat ai marah tu, dia ni lah! bangun tido sampai ke tengah hari!
Nak beraya tengah-tengah hari ni, aku bukan nyer gemo!
Dah la panas.. pastu tengah hari kan? Harus lah melapar nasi!
Tapi sebab kawan dia, aku ikut jelah kemana hala tuju dia...
Kalo ikutkan, kawan-kawan aku pon ramai kat Ipoh tu..
Tapi sebab kluar berjalan ditengah hari.. mana lah aku nak syok...
Percaya atau tidak, Dari tengahhari sampai ke petang, hanya 2 biji rumah jer kami pegi beraya...
Tensi betul aku!!
 Malam tu pulak dah ade Family Bowling...
Memang raya kali ni, banyak aktiviti bersama family jer...
Tapi Takpe.. ai laikeeee!!
Bowling malam tu, tak banyak gambar yang proper.. 
Kalo ade pon, 2,3 keping.. Yang ade ni sume ehsan dari anak bujang domok aku tu.. 
Aku nak bagi dia tak boring, duduk diam, tak kacau aku main bowling.. Bagi lah dia pegang cokia aku... Bape kali dok jatuh aku pon tatau lah.. Nasib la cokia ni gagah perkasa lagi...
So, gambar2 yang ada.. terpaksa aku buat penapisan secara terperinci.. segala ceruk, sudut angle dia amik.. sampai ke bulu idong orang ade...
Ini sume dia lah yang amik ni... BLURR!!!! parkinson sume cukup!
Dan pemenang nyer tau tak sape?
Komfem la wakil sukma Penang tuu.....
Mau tanya lagi kaaa??
Dah.. dah.. tahun depan, kita duworang tak yah main dah eh yang...
kita cari sponser plak.. bagi dorang pulun hadiah! hhehehehe!


1 comment:

makdara TERDIVA said...

nape org asik citer pasal boling jer??? ala..citerla pasal main galah panjang ke, congkak ke??

i jeles tauuu..ngeeeeeeeeeee...

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini