September 14, 2010

::ENTRY RAYA KE 5::

Salam korang..
Apa kabar korang di hari raya ke 5 ni?
Harap nyer korang sehat2 lah yer..
Aku masih berehat di kampung. D.E.M.A.M ok! Sakit tekak, batuk, sakit kepala, sakit sendi. Sampai suara aku pn kuar suara jantan tau! Pendek kata, SEMUA SAKIT LAH!
Malam tadi anak dara pujaan tu tlg picitkan kepala aku ni hah.. Terharu rasa.. Nk harap apak nyer, huih... Mengidam ler aku!
Korang mesti pelik kan kt umh aku leh update blog bagai. Tambah2 si makcik rehan tu, dia tau la mcm mana keadaan meredah hutan kelapa sawit nk ke umh aku. Hehe! Aku main try n error je ni pakai opera mini dari phone aku. Yer laa.. Aku pakai nokia slide bodo je.. Idak ler nk berberry sgala.
Siksa tau nk update blog guna hp. Ok lah! Jumpa lagi dilain entry.. Daa

No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini