August 3, 2010

::HARI YANG SERBA TAK KENA::

Ini yang la yang aku malas ni!!!
Kalo dah start menggodek, memang seharian lah aku dok belek...
Nak buat kat umah, internet slow... Kang tak pasal-pasal blog aku tunggang tebalik abis...
lagi pon lappy kt umh manjang nyer kena konker dgn org tu... nyampah!
Buat kat opis ni, internet memang lah laju.. Tapi pc aku lah pulak hah!
Pc zaman jahilliah.. mcm ni lah.. slow! lembab! siput! semut! ngeeee!!!
GERAM BETUL AKU!!
Hadap lah korang dgn cat baru ni...
aku dah malas dah nak godek.. 
Sume serba serbi tak kena ari ni!
Dah la muka lebam gila!!!
Ni gara-gara main netball 2 hari tu laa.
Abis muka aku yg sedia kelam ni jadi SUPER POWER KELAM!!!
BENCIIIIIIII!!!!

Harap maklum lah kalo muka cek lala tak timbul di mana-mana media masa atau pon media cetak... Sebab ceklala perlu pulihkan kembali kekelaman muka beliau...
SANGAT HAZABBB!!!

No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini