July 12, 2010

::PTCHA PAINTBALL @USM::

Tibalah hari Perlawanan..
Sungguh pon Paintball ni tak termasuk dalam pungutan Pingat utk SUKUM..
Tapi kegigihan kami punya BIG BOSS memang SEMANGAT gilaaa!!!
Kalo boleh dia nak kami MENANG!!
Memula ingatkan ramai sangat lah U yang nak join..
Alih2... alahaiii.. sangat dukacita penyertaan...
Dah bagi main free pon takmau jugak dtg...
Takpe lah.. maybe dorang penat baru abis Game yang lelain..
Tak pon sebab tak ade 'bidan terjun' yang sanggup nak terjun ke lembah tembak2 ni... hehehhehe
Ape2 pon, pertandingan berjalan lancar.. walaupun hujan ditengah hari...!!
Ehh! betul laa.. memang ujan pon tengah ari tu...
Gambar memang adalah sangat banyak!!
Aku sangat teruja nak tempek kesemua nya.. Tapi ade la jugak aku tak tempek kat blog ni... Nanti jadi isu katanya... ok fine! takpe.. ai tak letak k!!

 Ok dimulakan dengan muka2 kami yang sangat excited nak main tembak2... hehehhe






Then sesi mengenal Arena..
Sesi suai kenal dengan bunker... peluk cium bunker.. "hay.. im LaLa from USM..."

Masa tengah sesi suai kenal dgn bunker ni.. ade lah makhluk yang sangat tak behave.. tah mcm mana lah depa cemolot dgn bunker tu sampai pecah bunker dibuat nyer... Kejam!!
Selama ni kami main elok jaa.. rempuh bunker tu mcm mana pon, idak lah sampai pecah.. hadoiii...
Ok takpa.. simple jaa.. kasik buang.. adjust lain!!

Ini antara persiapan yang dibuat oleh pakar2...





Ade rasa gerun tak tgk alatan di atas? hehehhe
OK dibawah ni adalah antara Marshal yang telah dijemput khas utk mengadili kami punya game aritu...
Dorang yang sangat Ganaz dan ensem2 ni adalah dari SINI
Kalo rasa nak try test cuba main ngan dorang.. sila lah contact depa.. OK...

Ok abis sesi suai kenal... sesi bekpes pulak.. Kellllassss khennsss... ade bekpes lagi yuuu!!! FOC!
Nasi lemak yang sangat setapppp!!!

Ok abis bekpes.. eh.. chop! chop!
Sori yer.. aku tak igt laa.. Bekpes dulu ka atau taklimat dulu... tu laa.. lambat update lagi.. kasik DUSH! satu kali....
Tak kesah lah kan yg mana satu dulu, asalkan agenda nyer tetap ada.. hah.. gituu!!
Iini adalah amanat dan kata-kata semangat dari BIG BOSS KKSSK dan Pengarah Kampus Kejuruteraan...



Selesai acara gimik dari Pengarah Kampus, aksi tunjuk bakat yg hebat plak dari para marshal... Best u olss! teruja i olss.... Yer laa.. org pro main kan.. lain lah kami2 yang kedaung ni... hehehe...
TgK!!
tak caya lagi.. mereka teruja okeyyy!!!

Ok selesai.. 
Ini sesi briefing plak dari salah seorang anggota marshal...


Sume pakat tekun mendengar...
Harus yer!! kang kalo tak faham takkan nak angkat tangan tanya masa dlm arena plak!! 
Itu kalu angkat tangan, bermakna... tak kau kena tembak, kau surrender awal2...


Orait!!!
Kalo sume dah faham...
Perlawanan pertama pon bermulaa...
USM (lelaki) vs UNIMAP (lekaki)

No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini