July 4, 2010

::PITCHA SUKUM @USM::

Hanya gambar2 yang dijanji-janji kan.. itu pon belum ada yang ku terima..

Ni masa sebelum SUKUM (14/6), ada program sehari mcm motovasi gak la utk sume atlet.. Program Khas Bina Juara nama nyer.. Masa aku tgh attend program ni lah, aku mmg sangat BENGANG giler2 dengan pengasuh anak2 aku yang lama dan aku bertekad, lepas abis SUKUM ni memang aku akan tukar pengasuh terus! So, kata-kata aku menjadi kenyataan.. 




Malam Training Bowling lagi...(sebelum2 tu mmg training dah 2 hari berturut-turut). 15/6 Pagi Training lagi.. Petang runner balik kampung anto anak2. Pagi 16/6 balik ke Nibong Tebal balik.. Training Paintball plak.

Ini waktu perasmian (17/6).






Gimik perasmian. Burung Helang sebagai maskot USM.


antara gimik nya... Mak burung Helang berjumpa dgn Anak burung Helang.

Persembahan nyanyian lagu tema SUKUM. Wanita berbaju merah nyalo-nyalo tu, adalah pengasas THO Red Gincu dan Blogger Jumie...
Lagi persembahan...


Our Vice Canselor...

Abis perasmian sgala.. kami pon pakat-pakat p pekena sup hamed. Walopon makanan diberi.. kami ni sumbung, tak amik pon.. kikikiki.. Ater nyer.. makan buah jer dgn air sebotol jer..
Aku nak sup lidah, tapi takdo la plakk!! dah abis katanya... pekena sup ekor sajor lahh..
Masa tgh makan sup ni, kami dok ura-ura nak pegi menymbangkan suara dan duit kat karoks! So kasi jalan satu kali...







Ok selesai satu kesah... Aku n Asben stay kat hostel. Sebab sepatutnya, sume atlet kena duk hostel la kan...

No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini