July 13, 2010

::PITCHA PAINTBALL @USM::

Ini lah para wirawan yang dah siap sedia nak pegi berjuang!

Salam2 dulu sebelum lawan...
Kar luar kawan.. kat dalam lawan!

Dah.. dah.. tak yah citer banyak lah pasal dorang...
ini blog aku.. harus lah nak citer pasal aku kan...
hehhehe...
Ini game USM (wanita) vs UPNM (wanita)

Saya adalah wanita kebal berani mati... heheheh...
Aku beria berlari tau amik bendera tu...
Ujung2 dorang cakap.. tak yah la lari sangat... cett!!
keputusan? USM la menang....

Ini game kedua USM vs UNIMAP (wanita)
Tamo citer banyak... Keputusan...
USM kalah..
Tu pon sebab bullet dah abis...
Aku nak tembak lagu mana kalo bullet dah abis?
Duduk jer lah belakang bunker tu...
Bila dah abis, baru nak pot pet pot pet....

Kluar arena dengan gaya yang sangat macho!
ahahahhahah!

Ok iklan jap.. dah ujung2 ni aku jadi malas lak nak review banyak2...
Itu lah.. lambat lagi update.. kan dah terlupa mcm2...


Iklan ler muka2 ni kejap sementara nak masuk Final...
hehehe.. Tak tahu pon cemane depa kira.. Tau2 jer kami dah masuk final...
USM vs Unimap Plak tu...
team lelaki & team pompuan...

Ok ini saya tak kenal.. tp dia salah seorang marshall..
beliau sedang mengisi bullet ke dalam maker...
oren2 tu tak panggil peluru yer.. ianya dipanggil bullet...

Ini ketua marshall yang keletihan... amik nyawa kejap!

OK!! FINAL bermulaaa....

Bergambar dulu sebelum main....

5! 4! 3! 2! 1! STARTTTTT!!!
tettt..tettt..tettt... piung! piung!
hehehhee... sound sistem tak bape bagus ari ni...
Rasa-rasanya boleh kenal tak yang mana aku?

Masa ni payah sket...
Tapi kalo yg kat bawah ni... boleh nampak...
Yang pegang kain ijau itu lah AKU!!!!
hah!! so, pegi tgk balik gambar2 kat atas tu cemane aku leh dapatkan kain ijau tu...
Horeyyyyy!!! we are champion!!!
Tak sangka plak aku boleh main sekamikaze mcm tu...
Teringat masa kecik2 dulu yang suka sangat main police santri kat dalam utan kelapa sawit...
Balik umah jer kena lah tarbiah dua tiga das dgn mak aku... hehhehe!!

Abis jer game kitaorg, ujan pon turun...
so, tunggu ujan reda kejap.. baru start utk game lelaki plak...

Yang lelaki pon malas nak citer banyak...
USM menang gak..

Ok abis...




Sesi penyampaian hadiah...

Sesi bergambar....

Dan akhir sekali..
Sesi makan-makan kenduri...
gulai Kambing beb!!! mavvleeesss!!


3 comments:

Luth Textile said...

sedap..
bab makan je sedap.. paintball takut

KIDbrush® said...

tang makan haku mmg sukung hang sis hahahah


KiD ;) pnh imagine kalu paintball pellet (bebola paintball) msk idong. adehhh..

.::CeK LaLa::. said...

Luth: memula jer mmg takut.. tp bila dah skali main.. nak berkali-kali tau!! besttt!!

Budak berus: hg memang kan.. bab makan nombot 1! takde makne nyer pallet tu nak masuk lodang idong.. dah pakai mask, lagu mana nak masuk?
Lain la kalo lobang idong hg sebesar serombong kapal! hak! hak! hak!

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini