July 10, 2010

::PITCHA-3 SUKUM @USM::

Ini giliran gambar2 untuk Paintball pulak yer...
Walaupun ada yang dah aku tepek kat FB...
Tapi itu tak semua...
Hanya gambar2 yang terpilih dan tanpa karangan aku, sudah pastinya tidak menyerikan pengisian gambar2 tu.. ngeh ngeh ngeh!
Thanks too Intan utk ini gambar!

Tapi sebelum tu nak komplen sket kat blogspot... awat laaa tak buat kaedah upload gambar secara beramai-ramai? kenapa mesti nak select one by one.. lambat laaa!!!

ok terima kasih...

Gambar2 ni masa training yer..
Yer! aku sempat training Paintball ni sehari jer ok...
Sebab aku lebih diperlukan di Bowling alley



Ini sesi try baju celoreng...
Baju celoreng ni lah kami kena pakai masa lawan nanti...
Sangat gerun tgk itu baju.. hahahah!

Tentera wanita negara kejuruteraan...
Baju ganas tapi muka ayu... hiihiihii


Training dgn 'tentera lelaki' ni jenuh kami kena cakap bebaik ngan depa.. jangan tembak kami! jangan tembak kami!!
Takut wooo!!
Tapi.. dah nama pon Paintball ball.. kalo tak PAIN.. bukan PAINTBALL lah namanya!!!



U know wat, aku sempat training skali jer tau!!
Bowling lebih memerlukan khidmat aku... hehehe..
cehhhh!!! pooooddaaahhh!!!

1 comment:

KIDbrush® said...

fuiyohhhh!! hade rasa cam Lara Croft tak taim shooting tuh?


KiD ;D Lara Croft dan Lana Croft karektor yg jahu beza!

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini