July 19, 2010

::MY DAY!!::

Yerrrr....
 Saya dah masuk alam 30 an... Semalam...
Angka tak memberi makna apa²... *stetment menyedapkan hati*
Saya tetap begini, begitu dan seterusnya... insyaAllah...

BIG! BIG! BIG! THANKS!
 TO ALL OF YOU....
yang dah wish kat FB, sms, dan email (eheh.. tifu.. tak check email pon lagi ari ni..)
Terharu dan tergaru hati ni... rasa mcm fames gilakkkK!!! ahak hak hakkk!!

Ape perancangan bila umur dah berganjak ke angka '3'?
-tiada perancangan apa2 yang istimewa.. cuma mengharapkan kehidupan akan lebih sempurna dimasa akan datang. Bahagia bersama keluarga, suami dan anak²... Kewangan yang stabil....

Ape hadiah istimewa utk tahun ni?
-Hadiah istimewa? belom ade lagi.. tu laa.. lahir lagi tengah bulan.. mano nak seluk duit nak beli hadiah!!! Tapi takpe, ucapan dan penghargaan (ade ke?) pon dh memadai.. *buat masa ni la...*


SELAMAT HARI LAHIR UTK SAYA yang ke 30....

No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini