July 9, 2010

::CONTEST MATA CANTIK::

Perasan la tuuu kata mata dia cantik... :P
hehhehe.. saje jer suka suki...
nak try test cuba... Mana tau kot2 nasib khennnsss...

Ok syarat² nyer ialah...
1. wajib menjadi follower blog fatencumyl.blogspot.com [DONE]
2. pastikan gambar anda seorang sahaja (kalau ada gambar orang lain tak bole) [Ok. tgk kat bwh]
3. pastikan 1 gambar je taw.. [sebeno nyer byk nak pilih... ahak ahak!]
4. pastikan nampak mata anda ye. tak kesah la gambar tu edit ke tak janji nampak mata (nama pun contest mata menawan kan) [ok koss bebehh..]
5. letakkan banner contest di atas kat sidebar blog korang :)[oraitee.. done!]
6. sediakan 1 entri khas tentang contest ni dan tag kawan anda minimum 2 orang.maximum suka hati. [hukk..]
7.contest ini berakhir pada 31 julai 2010.
8. selepas dah join contest ni tinggalkan link anda di ruangan komen entri contest mata menawan ni.serta link referral anda :)


(tuan contest.. ahkak copy paste terus tau.. hikss!)

Ini gambo nyerr... sebab gambo ini adalah terbaru.. dan saya dah pon buat auto entry pasal ini gambar (akan dikluarkan pada minggu depan).. dan gambar ni jugak telah dipilih utk dijadikan sebagai salah satu header banner terbaru blog Cek LaLa..
Menawan ke tidak??
hehehehhe... (puiiii!!)

Ok 2 org sahabat yang kena panggilan hangit adalah...
(1) Ahkak Diva yang gojess... (aritu dh menang contest kan.. kang try yg ni plak.. hehehe)
(2)  Puan Del yerr.. hehhe.. sila bangga sebab anda telah terpilih..

Anyway.. selamat berkenalan Adik si penganjur contest.... Peacee!!



No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini