June 8, 2010

::CELIK IT TAPI BUTA MICROSOFT, CENA?::

YEAAAAAYYYYY!!!!!!
YARIBBAAAA !!!!YAAARIBBBAAAA!!

setelah hampir 2 jam, aku berjaya jugak menggodeh MS EXCEL!!!!
iyerrrr!!!
aku gila bengong nak pakai excel ni weyyy!!!
Aku kan pompuan tulang besi urat dawaii...
bertahun bergelumang dgn besi, mesin, gergaji, skru ape sume tuuu!!!
mana la aku nak fasih sangat bab2 ekonomi asas niii....

Aku sangat mahir menggunakan komputer.. tapi mahir, cekap dan amanah tang explore internet dan software jaaa!! 
Kalo suh taip-taip surat kat Ms Word, memang aku lajuuuu.. sangatttt lajuuuu... taip tak payah tengok keyboard pon aku bleh... ahahhaha.. Sebab aku dah training dengan berchating!! kukukuuu!!
Tapi, ce kalo suh aku pakai Power Point ke, Excel ke, harus aku tungging kepala ke bawah!!
Aku memang tak cekap.. aku malas nak pikir...

Tapi disebabkan, Jumaat ni makmal aku kena audit...
TERPAKSA RELA aku kena buat data utk Daftar Kimia menggunakan MS EXCEL!!!!
Sebenarnya, memang aku dah buat dah masa audit DOSH itu hari...
7 hari 7 malam aku tak tido yer dok pulun menatang tu... (ok tipu!!)
Tapi Jumaat ni ada lagi Audit... So, aku igt aku dah lepas laa.. sebab aku dah buat...
Rupanya.. aku lupa, yang salinan Daftar Kimia tu, aku dah bagi seketoi dalam satu fail dekat org DOSH yang mai buat audit aritu!!!
MANGKAQQQ LAAAAA!!!
aku nak kena buat lain... softcopy ada, tapi nak kena jugak edit....
Edit pon... makan masa 2 jam gak laa aku nak godehhhhh!!
So, skang.. dah siap.. ngeeee....
nak kena masuk stor kimia plak.. 
Dah la kena virus seme seme ni...
idung plak tersumbat... 
Kang nak kena pakai mask mcm rupe lalat tuh...
Cena??

No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini