June 4, 2010

::3 HARI 2 MALAM (part2)::

Memula aku persembahkan gambar-gambar kami yang ala ala model buat shoot atas feri.. kengkonon verangan syok belayar atas cruise laa... hehehhe... Takde caption yer.. pepandai lah korang nak letak caption ape pon... ngeee!!










malam tu lepas setelkan my Family In-Law, kami 4 beranak pon kluar lah melayan tetamu kami dari KL tu pulak.. heheh.. nak bawak p makan. tapi belom decide nak makan ape. Ade yang nak makan rojak.. ade yang nak makan ikan bakar... Tapi kena lah ikut tetamu yang tak penah datang Penang... Nak makan ikan bakar katanya. Masa tu my En.Lucky dah tatau nak bawak jalan ikut mana, sebab malam tu banyak jalan-jalan masih tutup (Wesak). Tapi dorang yang dah penah datang Penang dulu ni, nak suh bawak dorang yg tak penah dtg Penang, pegi tempat yg penah dorang pegi makan ikan bakar, Pantai Seaget. So, zassssssss ke sana. Katanya nak suasa happening ade open karok ape sume kan....
Ok.. kasik gambar jugak cerita...


:Dara ku yg sgt suka dgn baby.. so ibu? apa lagi?:

We all oder kerang bakar 3 set, ikan bakar 1, ikan masak 3 rasa 1, tomyam sayur, sate, hah! kau.. makan sampai fingsan!
:dah kenyang korang bersandar ehh!:

:ibu yg melayan anak²:
:ape kes dua beranak ni?:

seterusnya...
mcm tak biasa plak.. tunggu lagi laaa... ahaksss!!

1 comment:

makdara terdiva said...

wahhh pegi penang x ajak.. :P

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini