May 13, 2010

::ADAMAYA::

Koranggggg!!!
Sape layan ADAMAYA ni?? Sape lah lagi nak menyokong industri drama melayu kalo tak org melayu kann??
aku memula dulu tak layan tau...
bukan tak sudi.. tp sebab anak² aku tu, asal balik umh jer petang, nak tgk 'kimaus' (mickey mouse). bukan setakat mickey mouse, sume kejadah karton kat PHDC tu sume depa nak khatam sampai malam! Aku redo jer lahhh... buat keje umh tak pon main game kat FB.. kuang kuang kuang!!
 
Tapi kan... tapi kan...
bebaru ni, aku ade jumpa satu website yang donlod citer ADAMAYA ni dari episod 1 sampai episod terkini taw!! huhuuhuh!!
Aku pon ape lagi?? mau tunggu lagi?? 
Harus lah aku donlod sume episod tu tanpa henti then save kat 'MYDD'. Pastu bawak balik umh 'MYDD' tu, aku khatam lah kat lappy.... 
Korang boleh p kat SINI nak donlod Adamaya... 
Bukan takat citer Adamaya jer, memacam citer korang blh donlod atau tengok terus kat situ.
Selamat menonton kawan-kawan!
|
|

No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini