April 2, 2010

::TIADA BERIDEA::

Terasa seperti aku tiada berentry dah banyak hari.. kan?
Terasa seperti tiada idea yang meletus.. *padahal femalas al unta fadang fasir!*
Tapi haderr ke org yang datang menjenguk blog hitam legam aku nii??
trafik pon tak bape nak naik...
TU LAAA!! FADAN MUKA AKU!!!

Hari ini, sana sini aku tengok semua orang ucap Takziah kepada keluarga Arwah Din Beramboi...
Aku pon terasa kehilangan... sebab aku suka Din Beramboi ni dari aku sekolah lagi...
Dulu Din Beramboi melawak jenis tak tunjuk sape kah gerangan...
Masa tu arwah masih dengan team UJANG...
Aku dulu rajin beli majalah Ujang tau! Aku Hidup Dalam Blues!
Kaset pantun lanwak Din Beramboi, dulu aku ade... Tapi skang tak ke mana hala pegi nyer tah..
Semoga Allah SWT merahmati roh Din Beramboi dan ditempatkan bersama-sama org yang beriman...
Amin... Al-Fatihah...
|
|

No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini