April 3, 2010

::TAG::

Dulu dulu kalo mai musim mengeTAG..
asek kena TAG ajo lah kannn...
Kejap2 org tu bagi... kejap2 org ni bagi...
hahahha... macam la glemer nau kamoo LaLa... Puiii!!
Tapi sebab dah lama tak dapat TAG n AWARD kan...
Dalam artis sume pakat dok sebok² pilih baju dalam mana nak pakai utk ABPBH nanti...
ade jugak MakterDiva sorang ni mai bisik kat Cek Lala gebuss.. ade award kata nyaa...
Wahhh!!! Lajuuu jerr mek angkat kain catwalk ke blog beliau tau!!
TAG dan AWARD pertama dalam tahun 2010 ini...


"MOMMIES BLOGGER AWARD"
katanyaa....

1) Bagi ucapan terima kasih pada siapa yg bagi award ini dan postkan dlm blog :
Ehem.. ehem... Terima kaseh la pada MakterDiva kiter ni... Susah² jer.. bagi award ni kat CekLaLa... kennss.... Tahu laa.. ai ni kan HOT MAMAH!!! awww...

2) Listkan tarikh lahir anak yang first dan seterusnya letakkan sekali nama anak yang ke 2, 3, 4 dan seterusnya:
Anak pertama: Perempuan, 13 September 2005
Anak Kedua: Lelaki, 12 Disember 2006
Anak Ketiga: Dalam proses, 2011
Fuh! kanee.. Fuh! Kiri... Harap2 lah menjadi!

3) Sesiapa yang pregnant boleh letak gambar pregnant:
emememmee... belom pregnant lagi... caneeE???

4) Serahkan award ni pada sesiapa yang anda rasa hot mama
Owhhh... saya ada RAMAIIIIII kawan HOT MAMAH!!
Zalia (hot yg menggegarkan!)
Makcik Rehan (hot yg mendebarkan!)
.Nieza (Hot yang ayuu..)
Kak Eynda (Mmg hot GILER lah!)
Del @ Yan (yg ni mmg serba serbi hot)
Kak Imah (skang mmg tgh hot sbb nak masuk nombot 3!)
Ira (yg ni pon HOT MAMA gak niii...)
hehheh.. jgn mara arrr
|
|

No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini