March 2, 2010

:DAY 4 @KL::

Last Day kat KL....
Kami dah ada kat umh my bro prima damansara....
Takde aktiviti ape² pon...
Aku membasuh kain baju yang sebeban....
makan.. makan...
masak... masak...
tgk tv....
konon² papa ckp mcm nak balik tgh hari...
last² papa terlajak tido sampai ke petang...
Petang pon lebih kurang pukul 6 lebih kami baru gerak...
tapi tak balik terus ke Penang, singgah kat Ipoh...
Nak tgk tokwan...
Then tetibe jer papa decide nak tido semalam kat Ipoh..
Nasib baik ibu amik cuti keesokkan hari nyer...
Tapi Dina, kenalah memonteng sekolah....
Pandai pulak tu.. bila kita cakap "esok kakak tak payah sekolah yer..."
dia jawab... "nape?? alaaa.. nanti cekgu malahhh kakak..."
tapi.. bila suh bangun pagi.. liat jer memanjang...
|
 |
|

No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini