March 15, 2010

::AIR MATA DUYUNG::


bukan duyung jer yang kluar air mata...
aku plak yang terlebih2 dok menjejes ayor mater...
nak nak episod hari ni...
hadusss.... memang tak menyesal aku bersengkang mata...
dan bersabar menanti buferring yang slow giler kat youtube...
ekceli, citer ni setiap hari isnin sampai rabu kat astro prima..
aku pon tak folo dari awal... cuma aku tgk gitu2 jer masa balik kampung ari tu...
itu pon sebab abah n mak aku adalah penonton setia citer ni...
tetibe aku plak menjadi terpesona dgn kecantikan duyung dan kehenseman duyung lelaki..
start dari tu, aku gigih la layan youtube.. cari episod2 yang aku termiss...
THANKS A LOT kat Yolande, penupload tegar citer DYESEBEL ni kat youtube...
Aku betul2 dah jadi penonton setia dah...
waktu sebenar citer ni jam 2 ptg setiap hari isnin sampai rabu...
waktu keje kan.. mcm mana nak tgk....
Pastu ulangan nyer, malam jam 12.30 malam...
Tak sanggup aku nak menunggu hingga ke tengah malam...
tapi sanggup plak aku menunggu buffer yang slow di Youtube... hahahahha!!
Sambil nak tunggu buffer tu abes, aku boleh sambil2 buat keje umah... kennsss!!

Huwaaaaaaa!! episod hari ni sangat menyedihkan hati....
disebabkan aku cuti.. blh la tgk citer ni disiang hari..
Tapi sebelum tu aku dah feel2 layan episod yang sebelum ni kat Youtube...
dah meleleh-leleh gak la sikit2...
Pastu tgk episod sambungan nyer plak kat tv... hadoiiiii....
Aku berjejes giler2 kat depan tv... sedih nyerrr!!!
Tapi dok cover2 gak takut budak2 dua org tu perasan...
tgh dok feel.. srokk srekkkk... tutup mulut dgn baju..
tetibe...
"alalalala... ibu nangeshhh tgk duyunggg... ibu tak malu... nangeshhh..."
ARGHHHHH!!! KANTOIIII!!!
|
|
|
tapi aku 
Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini