February 9, 2010

::WEDDING OF THE YEAR::

Kenapa tajuk Weding Of The Year??
Ermmm.. Nanti u olss baca & tengok sampai abis ok...
Ini bukan wedding anak Tan Sri.. Bukan jugak anak Dato' memana...
Apatah lagi bukan wedding anak Tengku sekian sekian...
Ini Wedding Sepupu My Hincek Suami...
Kejadian adalah pada 30 dan 31 Januari yang lalu...
Sepupu Hincek Suami ku ni, adalah yatim piatu...
Dorang ade 4 beradik... dan yang kawen ni, adik perempuan yang bongsu...
Dorang membesar dalam keluarga Suami ku...
Arwah Mama dorang adalah adik kepada My Mama in-law...
dan keakraban dorang memang dah macam adik beradik sendiri...

Tapi aku sangat tabik spring dengan perancangan dan idea wedding ni..
Nama si pengantin nyer Shikin dan Amir...
Wedding berkonsepkan fresh flower gitu!
Sangat santekkkk..... sana sini berbau fresh flower... 
sume nyer gabungan bunga ros dan kekwa....
Ala-ala artis gituuuu... 
Mak sukaaaaaa!!!
Kelllllllasssssssssss ok!!


Ini pelamin di rumah..
Bukan utk Majlis menepung tawar yer...
Untuk hari akad nikah.. Malam Sabtu...
Masa ni belum diletakkan Fresh Flower lagi...
 
 Pengantin bersama nak dara ku...
Masa ni kami baru sampai... pengantin baru lepas pakai inai..
  
 Okey!
Dah letak fresh flower... Ros Merah & kekwa Merah...
Aduhaiiiii.... mengeletisss Mak okkk!!!
 
 Korang tau lepas abis majlis, kemana diharuk nyer sume bunga2 ni... hurmmm.. nanti tgk yer!
  
 Ini hantaran dari pihak pengantin Perempuan...
Purple + White
Kotak kunin Cofee Bean tu, adalah kek yer di dalam nyer...
Bukan cofee maker!
Hadiah dari adir ipar ku yang keje kat Coffee Bean, Ipoh..
  
 Ini hantaran dari pihak lelaki...
tema.. Black n White...

  
 Pernikahan dilansungkan di Masjid depan umah..
Masjid Sg Rokam..
Diwalikan oleh Abang Shikin sendiri, Adzmi dan dengan sekali lafaz, Amir telah menjadi Suami kepada Ashikin...
Pastu berjalan kaki balik ke umah, nak sarung cincin...

  
 Ini selepas acara sarung cincin...
aku tak dapek nak amik gambo.. sebab anak² meragam!
sebab apa drg meragam?
sebab siang tu dorang main punya tak hengat dunia...
lansung tak tido...
Malam nyer mengantuk tahap gaban! 
Pastu meragam sampai aku naek hantooo!!!
Jalan penyelesaian, aku suruh Apak nyer bawak dorang naek keta, ronda² sampai tido!!
Cara itu sangat berhasil... tak sampai 15 menet, laki mak dah bg msg suh siapkan tpt tido anak...
  
 Ok teruskan aktiviti...
Bergambar bersama My Parents in-law...
Papa dan Mama mertua ku... Ahaks!
  
 Gadis dan Mak Gadis yang mengayuuuu...

  
 Owhh.. masa ni ini budak gurl belum meragam...
Cuma asek menggedik suh org amik gambar..
 
Ok.. diakhiri gambar Makteh yang over tepi bunga..



Ok.. gambar² yang lain.. NANTI ada di dalam my FB!

No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini