February 5, 2010

::OLEN!! OLEN!!::

Lagi satu minggu mau laya...
satu kotak sulah sampaiii...
huhu!! lumayannnn....

Mostly every year kalo nak dekat² raya cina, 
mesti kami staf² ni akan dapat laa sekotak dua buah oren dari student cina...
Paling kerek pon depa bungkus² bagi kat staf sorang 3 biji limau...
Limau dan raya cina memang tak dapat dipisahkan.. kan?


Tapiii..
aku rasa limau tahun ni agak tecit dari biasa...
*tgk jari aku tu dh lerr.. kan!*
Aku makan pon rasa mcm tak puas...
Baru jer kupas kulit... dok ralit-ralit... tau² jer dh abis...
Amik sebiji lagi...
pon mcm tu gak...
Now, sementara entry ni nak siap.. aku dh telah 3 biji buah limau..
ahaksss!!
|
|
|

1 comment:

ONE ZABA said...

aaikkk....nak salahkan buah limau tu kecik pulak. bukan ke jari tu dah sama besar dengan dahan limau...wakakakaka!!!!

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini