February 18, 2010

::FEBUARI::

Bulan kasih sayang kata org...
ceeewaaahhhh!!!
Aku pon mendapat kaseh sayang jugak...
hari-hari lagi tauu!!
tak kire bulan... Ahaks!

Citer holiday tak enter lagi yerk!
dalam fesbuk pon belom masuk gambar lagi..
Sebab gambar banyakkk...
banyak dalam camera org tu... dalam camera org ni...
dalam hp aku.. dalam hp cik suami... dalam hp org tu... sana sini bergambar...
Aterrr... cemane??
nak edit lagi.. kena letak watermark lagi...
so, u olss... yg gedikss nak tgk pic meraban we ols... kena lah tunggu kejap ehh..
*ek eleeeeyyyy ko LaLaaaa... mcm la DIVA nak suh org tunggu2!!*
*Whatever!!*

Minggu lepas, 4H 4M ade kat kolumpor...
Pastu balik singgah eypoh, jenguk tokwan...
Tokwan belah hincek somi ku tu... tak sakit ape2...
Cuma sakit tua... umur nyer dah 91 kau!!!
sian aku nengok nyer...
Tapi anak² nyer sume balik la nengok...
Pastu Hincek Somi ku berkeputusan yg kami anak beranak 
akan tido satu malam kat Ipoh...
Aku mmg amik cuti pon hari rabu tu.. so, tak kesah disitu...
Tapi Hincek Somi aku laa.. beria ngamik EL sgala, skali ngan Dina pon kena ponteng skolah!!

Today, Khamis.. aku kerjaan...
Tapi esok, friday... aku cutian lagian...
sebabian (oppsssii!!)...
sebab... esok aku kena p kursus plak kat Swiss Garden, Lumut... sampai hari ahad...
Anak².. aku pos kat kampung...
and again.. Dina kena ponteng skolah lagi esok...
Hincek Somi akan balik ke Ipoh lagi this week.. nak tgk Tokwan...

Minggu ni, skali lagi rumah aku tu terbengkalaii...
kain baju ko jgn ckp... WAJIB la menimbun tak berlipat...

Minggu depan... banyak aktiviti pasal keje...
Huuuwaaaaaa!! MEROYANNN!!!
dgn Liga bowling lagi... 
Pastu wekend, cuti 3 hari... Ade family outing...AGAIN!!!
Nak ke Teluk Rubiah plak katanya... huhuhu...
Sakan kann??

Bulan Febuari... its call... "bulan tak lekat kat umah"
|
|

No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini