February 8, 2010

::DAH DAPAT!! YEAYYY!!::

Ini entry nak publish pada hari Jumaat lepas.. 
Tapi nan sempatan.. sebab Hincek Somi yang berkoling ajak balik...
So, aku publish dihari senin... Sebab pic sume dah upload dlm draft...

Yeayyyyyyyyyyyy!!!
Dah Sampaiiiiiiiii!!!!
TENGKIYUUUU NIEZAAAA!!!
Contest suka suki yang aku share dgn Nieza...
Pasal citer ni..
Pastu tak sangka lak Nieza dgn baik hati nak bagi gift misteri katanya...
Pagi jemahat tu, bila aku ronda² kat blog nieza..
Skali Nieza wat entry pasal gift yang dia nak bagi tuu.. Huwaaaa!!!
Menggedik aku la la tu jugak p tgk pos box!
hahahha! tapi takde.. tak sampai lagi....
Petang tu pegi tgk... TARAAAAAAA!!
dah sampaiiiii!!! YEAYYYYYY!!!!

Ini Wristlet.. Nieza tempah dari blog Yana Craft
Comellll gilaaaaa!!! 
ade gambo peguin yer nieza... MOTIF??? kekeke
takpe.. takpe.. aku tak kesahhh...
Yang penting aku SUKAAAAA!!
boleh la pasni aku p market, tak yah kepit beg duit dh...
bawak jer benda alah niii... SUKAAA!!!


Then satu lagi yang SOOOOOOOO COMELL!!!
Nieza tempah dari Khairun Craft 
COMEL KAN?? 
ini car sign
KIUTT MIUTTTT!!!
"Double D" tu tau ka apa??
Dina & Darwish laaa...
Pandai la ko Nieza.... Sayang kaMooo!!!

TARAAAAA!!
dah terhias indah di cermin belakang My Mewwah!!
Muaaahhhh!!!
|
|

1 comment:

Nieza Ishak said...

yeayyyyyyy dah sampai ...

sib baik ko suker ... hihihi

nanti rajin2 pi market naa beli lauk utk masak .. dah ada wristlet ... kihkihkih

** aku guna market sbb MIL aku kalo bgtahu nak pi pasar ... dia cakap nak pi market ... kihkihkih

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini